Benim şu tarifimde yoğurt var ama güzel oluyor.Tavsiye ederim.Yağı eşitte koyuyorum.Oda oluyor.Hmm o zaman yoğurt da girsin bakalım içine tecrübe etmiş olayım
VayyyBenim şu tarifimde yoğurt var ama güzel oluyor.Tavsiye ederim.Yağı eşitte koyuyorum.Oda oluyor.
Şöylede yapıyorum.Buda benim.
Eki Görüntüle 2827823
Bisküvi - Kurabiye Tarifi - Limon Sıkacağında Elmalı Kurabiye
Hamuru için; 2 adet yumurta, 200 gram oda ısısında yumuşamış tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı nişasta 1 çay bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi (veya vanilya),(isteğe bağlı) 1 paket kabartma tozu, 4 – 5 su bardağı un (azar...www.kadinlarkulubu.com
Bende margarin,yogurt,pudra sekeri koyarim normal şekerle yapmadim hicMargarinde veya tereyağında su olduğu için yumuşatıyor.
Ben genelde eşit koyarım
Sağol canımVayyyEllerine sağlık abla
O içinde kıtırtı yapıyorBende margarin,yogurt,pudra sekeri koyarim normal şekerle yapmadim hic
Pudra şekerimiO içinde kıtırtı yapıyor
Yok normal şekerPudra şekerimi
Bilmem valla ben hep öyle yapiyorum
Bizi niye mahrum bırakıyorsun aşk olsunSağol canımÇekip eklemediğim resimler arasından
Öyle canımBizi niye mahrum bırakıyorsun aşk olsun
Yeri zamanı gelir elbet kenarda dursunlar
Sağolasın FilizCan’ım, sana da geçmişler olsunBenimde dişim çok agriyo cekilen yer yara olmus gece ictim hap ama basima vurdu
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun yasican, dün gece benim öyleydi ya off çok zor uyku uyutmuyoSağolasın canım
Tamam cancağızım,göremeyince merak ettim,gecmis olsunSahurda ilacımı içmeyi unuttum, başıma vurdu cancağzım. Üstelik çaysızlık da vurdu, telefona çok bakamıyorum
Çok zorBu sefer uzaktan bakıyorsunZor değil mi
Sofraya katılalım bizi tanımazlarÇok zor
Çok zor
Ben sırf bu duyguyu yaşamamak için katılmıyorum hep, gerçek bakSofraya katılalım bizi tanımazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?