- 24 Eylül 2018
- 98.427
- 294.878
- 698
Tamam, kötüydüHemsomya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam, kötüydüHemsomya
Varsa yoksa taçÖzdilek olmasın
Özdilek olmasın
Saat 11demiYarın yeni konu açılacak takipte kalın
Evet 11-12 civarı açarımSaat 11demi
Ne yapilcak
Anlamadım FilizCan
TamamEvet 11-12 civarı açarım
Bilmem
Amann sabahtan bahsettim mani yazdiktaAnlamadım FilizCan
Sahurda ilacımı içmeyi unuttum, başıma vurdu cancağzım. Üstelik çaysızlık da vurdu, telefona çok bakamıyorum
Benimde dişim çok agriyo cekilen yer yara olmus gece ictim hap ama basima vurduSahurda ilacımı içmeyi unuttum, başıma vurdu cancağzım. Üstelik çaysızlık da vurdu, telefona çok bakamıyorum
Geçmiş olsun canımSahurda ilacımı içmeyi unuttum, başıma vurdu cancağzım. Üstelik çaysızlık da vurdu, telefona çok bakamıyorum
Hemen likeyasminsayKadınlar Kulübü on Instagram: "5.gün iftar menüsü: -Valide Sultan çorbası -Tavuklu Yufka Mantısı -Mercimek Köftesi -Tulumba Tatlısı Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #hergünebiriftarmenüsü #ramazan #allahkabule
118 likes, 0 comments - kadinlarkulubu on April 17, 2021: "5.gün iftar menüsü: -Valide Sultan çorbası -Tavuklu Yufka Mantısı -Mercimek Köftesi -Tulumba Tatlısı Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #hergünebiriftarmenüsü #ramazan #allahkabuletsin #oruç".www.instagram.com
C A N O
X xnobodyx
Güzel menü oluşmuş.yasminsayKadınlar Kulübü on Instagram: "5.gün iftar menüsü: -Valide Sultan çorbası -Tavuklu Yufka Mantısı -Mercimek Köftesi -Tulumba Tatlısı Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #hergünebiriftarmenüsü #ramazan #allahkabule
118 likes, 0 comments - kadinlarkulubu on April 17, 2021: "5.gün iftar menüsü: -Valide Sultan çorbası -Tavuklu Yufka Mantısı -Mercimek Köftesi -Tulumba Tatlısı Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #hergünebiriftarmenüsü #ramazan #allahkabuletsin #oruç".www.instagram.com
C A N O
X xnobodyx
Ellerinize sağlıkGüzel menü oluşmuş.
Sagol canım. Senin de emegine sağlıkEllerinize sağlık