- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Yeni üyeler yazıyor(hiç katılmamış)tatlıya katılmak istiyoruz.Tatlılar da kapabilirse evet
...:Chesecake alacağım
Ben:Tabi ki inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni üyeler yazıyor(hiç katılmamış)tatlıya katılmak istiyoruz.Tatlılar da kapabilirse evet
Çok geçmiş olsun canımHayirli ramazanlar kukrim
Sagol canim Allah razi olsun bildigin oydular yaa cikartamadi zor cikartti ama gecicek insallah
Anca eve gidiyorum daha
Hayaller cheesecakeYeni üyeler yazıyor(hiç katılmamış)tatlıya katılmak istiyoruz.
...:Chesecake alacağım
Ben:Tabi ki inşaallah
Hayatımız değişti aşkom ya:)Bir sürü işim var ben durdum küpe değişimi yapıyorum mübarek kulaklar da yedi tane onu mu şunun yanına taksam bunumu oraya derken
Ama gerçekler muhallebiHayaller cheesecake
Aşko dünden beri derin temizlik içindeyim inanki eskiden bir günde yaptığım işi şimdi otur kalk otur kalkHayatımız değişti aşkom ya:)
Nasıl yani ablaTarif kalırsa yapar
Bende öyleyim aşko hızım azaldı:)Aşko dünden beri derin temizlik içindeyim inanki eskiden bir günde yaptığım işi şimdi otur kalk otur kalk
Geçmiş olsun fülüzüm çoğu gitti azı kaldı inşallahHayirli ramazanlar kukrim
Sagol canim Allah razi olsun bildigin oydular yaa cikartamadi zor cikartti ama gecicek insallah
Anca eve gidiyorum daha
Şimdi pasta aldın diyelim yaparsın ama öyle çok popüler tarifi sana vereceğimi sanıyorsan yanılıyorsun diyorumNasıl yani abla
Onu arkadaşın yengesi de diyor covidden sonra eski enerjim kalmadı diye inşallah duzelir aşko ya .Bende öyleyim aşko hızım azaldı:)
Benim covid sonrası öyle oldu:)
İnşaallah aşkomOnu arkadaşın yengesi de diyor covidden sonra eski enerjim kalmadı diye inşallah duzelir aşko ya .
Ben neden böyle oldum daha 18 imde
Onları istemiyorum ama o zaman katılmasam daha iyi ablaŞimdi pasta aldın diyelim yaparsın ama öyle çok popüler tarifi sana vereceğimi sanıyorsan yanılıyorsun diyorum
İlk bile yazsan chesecake,tiramisu,güllaç,karpatka,profiterol vs sana vermem
Aşko sen bir kazan da sonra öbürünü düşünOnları istemiyorum ama o zaman katılmasam daha iyi abla
Aşko sen bir kazan da sonra öbürünü düşün
Kıyamam gel
Ama aldığın tatlıyı istediğin gibi süsleyebilirsin:)Onları istemiyorum ama o zaman katılmasam daha iyi abla
Kıyamam gel