- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Bende iyiyim ablacım çok şükürGünaydın kuzum,iyiyim sağol sen nasılsın
Pericim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim ablacım çok şükürGünaydın kuzum,iyiyim sağol sen nasılsın
Pericim
Yokki katyamiz yapsınAllah iyilik versin perim bende geri yatağa girdim uzanıyorum işler beni bekliyor
Hep iyi olalım kuzumBende iyiyim ablacım çok şükür
Yok kukrişim yani demek istediğim tatlıya çok katılmak istiyorum olurda tatlıya kadar birini kazandım tatlıya katılıp kazandığım halde iyi yapabilirmiyimİki kere oluyormuş aşko anladığım kadarı ile tabi
Nalet katya yapmıyorYokki katyamiz yapsın
Amin ablacım inşallahHep iyi olalım kuzum
Yap gitsinYok kukrişim yani demek istediğim tatlıya çok katılmak istiyorum olurda tatlıya kadar birini kazandım tatlıya katılıp kazandığım halde iyi yapabilirmiyim
He işte bende onu diyom yapacamYap gitsin
Amin ablacım inşallah
Fülüz dişçiye gitti kukrişim
Aa doğru evvosum.İnşallah su gibi kolay olur biter işin . E Elif_Eylul cümFülüz dişçiye gitti kukrişim
İnşallah canım benim inşallah seninde ağrımazAa doğru evvosum.İnşallah su gibi kolay olur biter işin . E Elif_Eylul cüm
Ben yine gitmedim inşallah ramazan da ağrımaz
Hayirli ramazanlar kukrim
Sagol canim Allah razi olsun bildigin oydular yaa cikartamadi zor cikartti ama gecicek insallahAa doğru evvosum.İnşallah su gibi kolay olur biter işin . E Elif_Eylul cüm
Ben yine gitmedim inşallah ramazan da ağrımaz
Yok aşko bu 6 hafta içinde sadece 1 kez alabiliriz.Bu ilk mesajda yazıyorİki kere oluyormuş aşko anladığım kadarı ile tabi
Tarif kalırsa yaparYap gitsin
Tatlılar da kapabilirse evetTarif kalırsa yapar
Sağolasın kukrişim, cümlemize hayırlar getirsin inşallah
Doğrudur aşko okumadımYok aşko bu 6 hafta içinde sadece 1 kez alabiliriz.Bu ilk mesajda yazıyor
Çok çok geçmiş olsun hadi sen kurtuldun arkadaşımHayirli ramazanlar kukrim
Sagol canim Allah razi olsun bildigin oydular yaa cikartamadi zor cikartti ama gecicek insallah
Anca eve gidiyorum daha