- 24 Eylül 2018
- 97.120
- 292.348
Günaydın canımBir sürü iş halletmissin,masallah sanaGünaydın canım dün ciceklerimin topraklarını değiştirdim , evi temizledim banyolari ovaladim , belim pert sızmış kalmışım. Ortalıkta gorunmeyişim ondandır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımBir sürü iş halletmissin,masallah sanaGünaydın canım dün ciceklerimin topraklarını değiştirdim , evi temizledim banyolari ovaladim , belim pert sızmış kalmışım. Ortalıkta gorunmeyişim ondandır.
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar olsun
Günaydın sekercigim ❤Günaydınlar şekercim
deynepnaz sessizce tarif almış diyorlar
Konuya yazmaya zaman bulamadımNeden açık açık almamış, korkmuş mu?
Dünkü etiketin için teşekkür ederim Konu açılınca bildirim geliyor ama olsun beni unuttun sanmıştımHayırlı sabahlar
Rica ederim Yok unutmam canımDünkü etiketin için teşekkür ederim Konu açılınca bildirim geliyor ama olsun beni unuttun sanmıştım
Günaydın sekercigim ❤
Günaydınlar pericim ..Günaydın canisilar
Günaydın hatunlar
Cümleten günaydınlarGünaydın canlar
Günaydın ablacım nasılsınCümleten günaydınlar
ablacimGünaydınlar pericim ..
Günaydın hatunlar
Günaydın kissslaaarrrGünaydın canlar
Günaydın perişim nasılsın kimsecikler yok tariflermi yapılıyor dersinablacim
Günaydın kissslaaarrr
Vallahi herşey olabilir son gün malum Ramazan'a giriyoruz ben ne duruyorsam hala yatıyorumşükür balım iyiyim sen nasılsınGünaydın perişim nasılsın kimsecikler yok tariflermi yapılıyor dersin
Günaydın kuzum,iyiyim sağol sen nasılsınGünaydın ablacım nasılsın
Pericimablacim
Günaydın kissslaaarrr
İki kere oluyormuş aşko anladığım kadarı ile tabiNevreste abla şimdi benim aklıma bişey takıldı tatlı kategorisi ne zaman açılacak bilmiyoruz ya şimdi olaki 2. Veya 3. Yarışmada kazandım (olaki ) ama tatlıya katılmak çok istiyorum ve elimden geldiğince güzel yapmakta istiyorum sorun olmaz dimi
Allah iyilik versin perim bende geri yatağa girdim uzanıyorum işler beni bekliyorVallahi herşey olabilir son gün malum Ramazan'a giriyoruz ben ne duruyorsam hala yatıyorumşükür balım iyiyim sen nasılsın