- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Bide 52 kiloymuş demi,ben bulsam 45 kiloluk halimi de eklesem şurayaBenimle kafa buluyor abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide 52 kiloymuş demi,ben bulsam 45 kiloluk halimi de eklesem şurayaBenimle kafa buluyor abla
Her yıl yapıyorum ablacımSüpermiş Aklımızda olur en azından
Biliyorum ne yemek yapılacağına örnek olur hiç değilseHer yıl yapıyorum ablacım
Abla ben belki inanmazlar 58 de bile hortlak gibi oluyorum. Mesela alsem benim 62 halim gibi duruyorBide 52 kiloymuş demi,ben bulsam 45 kiloluk halimi de eklesem şuraya
yaa sımdı gordum nevosum allahtan cıkmıs sorular ve denemelerden cıktı benım gırdıgım derslerde o yuzden yapabıldım cok sukur ınsallah sendede oyle olur yıneeAllah kolaylık versinBen 4 üne girdim gerisi duruyor çalışanda yok
Benden duymuş gibi olmada alsem çok iri kemikli varya zayıfım filan diyor ya inanma sakın 52 üzerine 10 katalım benceAbla ben belki inanmazlar 58 de bile hortlak gibi oluyorum. Mesela alsem benim 62 halim gibi duruyor
nasılsın hanım ablam
İyiyim mervişim sağol sen nasılsınnasılsın hanım ablam
bende iyiyim şükür dinlenmedeyim şuanİyiyim mervişim sağol sen nasılsın
Benimde öyle oldu canım.4 sınava girdim,ondan gevşedimÇok şükür gerisi nasip artıkyaa sımdı gordum nevosum allahtan cıkmıs sorular ve denemelerden cıktı benım gırdıgım derslerde o yuzden yapabıldım cok sukur ınsallah sendede oyle olur yınee
bomba gıbı gececek sınavlarımız yıne emınımmBenimde öyle oldu canım.4 sınava girdim,ondan gevşedimÇok şükür gerisi nasip artık
4 sınavdan 100 bekliyorum bakalımbomba gıbı gececek sınavlarımız yıne emınımm
Evdesin demi şimdibende iyiyim şükür dinlenmedeyim şuan
Güzel sonuçlar alırsın inşallah sen başarırısın bunuda nevoş4 sınavdan 100 bekliyorum bakalım
İnşaallah ablam sağolEvdesin demi şimdi
Güzel sonuçlar alırsın inşallah sen başarırısın bunuda nevoş
Güzel haberlerini bekliyoruz senden canısıİnşaallah ablam sağol
yok işteyim ablaaEvdesin demi şimdi
Güzel sonuçlar alırsın inşallah sen başarırısın bunuda nevoş
Evdesin diye aklıma geldide ondan ..yok işteyim ablaa