- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Su böreğini senin aldığını anlamıştımHer zaman ki gibi kaldım son günlere. Bu saate kadar tarifimi yapıp konu açmaya uğraştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su böreğini senin aldığını anlamıştımHer zaman ki gibi kaldım son günlere. Bu saate kadar tarifimi yapıp konu açmaya uğraştım
Onu bende düşünmüştümSen yağlamada alacaksın ne yapacaksın su böreğini dediBildirim gitmemişti dahaSu böreğini senin aldığını anlamıştım
Oradan anlamadım elticim. Daha bu hafta yeni başladığında sen saydın bu tarifleri. Eski deynep olsa, su böreğini bırakmaz diye düşündüm. Ve buraya gelmesi sıklaştıOnu bende düşünmüştümSen yağlamada alacaksın ne yapacaksın su böreğini dediBildirim gitmemişti daha
Hayırlı sahurlar canımHayırlı sahurlar kızçeler
O öyle kolay tarif almazOradan anlamadım elticim. Daha bu hafta yeni başladığında sen saydın bu tarifleri. Eski deynep olsa, su böreğini bırakmaz diye düşündüm. Ve buraya gelmesi sıklaştı
Kesin katılacak diye düşünürken, sen etiket yaptın
Oooo reklam kokan hareketler bunlar nevoş23 Nisan'a kadar A101 de 10 tl alışverişe labne indirimli
Eki Görüntüle 2827652
Üstte ki caaaaanım cikilatayi flu yapmayaydın iyiydi23 Nisan'a kadar A101 de 10 tl alışverişe labne indirimli
Eki Görüntüle 2827652
Ucuz alın diye haber verdimDaha 4 kategori var,,Oooo reklam kokan hareketler bunlar nevoş
Oda 11.95 mişÜstte ki caaaaanım cikilatayi flu yapmayaydın iyiydi
Offf biri gider su böreği yapar biri baklava yapcam derUcuz alın diye haber verdimDaha 4 kategori var,,
Nevoş bana çikilata alOda 11.95 miş
Sende yapOfff biri gider su böreği yapar biri baklava yapcam der
Alayım şekerimNevoş bana çikilata al
Nevoş yaa sahur sahur güldürdun beni allah iyiligini versin emiSende yap
cikilata markası sponsor olsa keskeeAlayım şekerim
Niye yapamaz mısınNevoş yaa sahur sahur güldürdun beni allah iyiligini versin emi
Olabilircikilata markası sponsor olsa keskee
Hiç sanmıyorumNiye yapamaz mısın
Ah keşkem keskemOlabilir