- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Yarın sahura su böreği yapacakAslında tavada mini su böreği yapabilirSana beceremessin ama Gaz işe yarar diyor şuan sosyalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sahura su böreği yapacakAslında tavada mini su böreği yapabilirSana beceremessin ama Gaz işe yarar diyor şuan sosyalim
Hiç denemedim su borehi biliyormusun abla ama bayramda deneyebilirim neden? Çünkü şuan yaparsam yerimBelki olur denememiz lazım
Oda dikkat ediyor baksanaYarın sahura su böreği yapacakAslında tavada mini su böreği yapabilir
Dene canım denemeden yapamıyorum olmazHer şey tecrübe ile olur ve gelişir.Hepimiz öyle öğrendik.Ben denemeden hiç korkmamHiç denemedim su borehi biliyormusun abla ama bayramda deneyebilirim neden? Çünkü şuan yaparsam yerim
Oda dikkat ediyorC Capanin Gururu Teyom gel gel börek yaptinmi sende
Öyle abla yaparım ya normal börek açıyorum onuda yaparım ama su böreğini çok aşırı sevmediğim icin..Dene canım denemeden yapamıyorum olmazHer şey tecrübe ile olur ve gelişir.Hepimiz öyle öğrendik.Ben denemeden hiç korkmam
Ben bekarken annem dışarı ben mutfağa koşardımHamur yoğurmaya
Aynen canım Bende yaparsam iftara yaparım sahurda ağır oluyorÖyle abla yaparım ya normal börek açıyorum onuda yaparım ama su böreğini çok aşırı sevmediğim icin..
Ah soyle patatesli açsam
Ama çok yenmiyor ya akşam yemek var tatlı vs şişiyor insan geceye de yenmiyor ağır geliyor hamur bize.
Gece yuruyormusun hiçAynen canım Bende yaparsam iftara yaparım sahurda ağır oluyor
Bu gece yürümedim2 gündür diz kapaklarım çok ağrıyor.Akşam 10 bin yürüyünce zorlamak istemedim.İftar sonrası yürüyebiliyorum.Zorlamayayım dedim.Bin adım ancak yürüdümGece yuruyormusun hiç
Kesin yuruyorsundur
İyi yapmışsın 10 bin çok ideal.. ASSOSyal nasıl yürüyor okadar ben 10 bin diyince kilitleniyorumBu gece yürümedim2 gündür diz kapaklarım çok ağrıyor.Akşam 10 bin yürüyünce zorlamak istemedim.İftar sonrası yürüyebiliyorum.Zorlamayayım dedim.Bin adım ancak yürüdüm
Ben sahurda yürürsem 10 bini geçiyor.Yoksa gün içinde yürüyemiyorum.İyi yapmışsın 10 bin çok ideal.. ASSOSyal nasıl yürüyor okadar ben 10 bin diyince kilitleniyorum
Yorgunluktan düştü uyuyor sanırımBen sahurda yürürsem 10 bini geçiyor.Yoksa gün içinde yürüyemiyorum.
Gerçi ilk iki gün daha çok zorladı.Belki 1 hafta falan geçince yürüyebilirim.
Akşanda 10 dan sonra ancak yürüyorum.Oda 20 bin çok zor
Maşaallah ona
Aynen kaybolduYorgunluktan düştü uyuyor sanırım
Hayırlı gecelerin olsunAynen kayboldu
Bende çıkayım şarj bitmek üzere
İyi uykular
NevoşBelki olur denememiz lazım
Daha karpuz kesecedik neyse niyetlendik iyi uykular nevoşcanAynen kayboldu
Bende çıkayım şarj bitmek üzere
İyi uykular