bende iyiyim perişimm bomba gıbı uyandım bugunŞükür kuzum iyiyim sen nasılsın
Ablam yok bugün. Artur evde ve dışarıda da işleri vardı
Ohh masallah orisimbende iyiyim perişimm bomba gıbı uyandım bugun
Yok kız, hakikaten katılmadım
Sanmam sen katilirsin inanmam bidaha katilamam dedigineBaklava yapicim size, labneli
Ama bana kalacağını sanmıyorum
İyiyim mervişim çok şükür sen nasılsın evet baksana kuşlar ötüyor öpüşüyorhosbuldum minik kuşummm nasılsınn bugun cıvıl cıvıl burasıı
Bana uyan kategori olursa katılırım canım. Ama bu hafta yokumSanmam sen katilirsin inanmam bidaha katilamam dedigine
Artur sebebimiz oldu heAblam yok bugün. Artur evde ve dışarıda da işleri vardı
bende iyiyim şekerimm bi enerjiğiz bugun hepimiz maşallaahİyiyim mervişim çok şükür sen nasılsın evet baksana kuşlar ötüyor öpüşüyor
oriş iyi mi böyle, 10-16bende iyiyim şekerimm bi enerjiğiz bugun hepimiz maşallaah
aynen perişimmmOhh masallah orisimbugün enerjikikkkk vallahiiiii
Maşallasıbende iyiyim şekerimm bi enerjiğiz bugun hepimiz maşallaah
6 saat mi çalışıyororiş iyi mi böyle, 10-16
mükemmeel ötesi çiçeğimmoriş iyi mi böyle, 10-16
daha dun gectık yasıcım ya genelge yayınlandı ya6 saat mi çalışıyor
Iste biliyodum katilcagini katilmam deme yani sinirdenBana uyan kategori olursa katılırım canım. Ama bu hafta yokum
Yaaaa yetisemiyorum yaaa bugun cuma takimdada etiket varda kimse kusura bakmasin
Benimki de çıldırıyor, artık markete bile gitmeye vakti yokdaha dun gectık yasıcım ya genelge yayınlandı ya
İnşallah ( - ) gelirsinizYaaaa yetisemiyorum yaaa bugun cuma takimdada etiket varda kimse kusura bakmasin
Iyiyim canim sen nasilsin
çalışıyor-uz6 saat mi çalışıyor
biz kafamıza göreyiz bebitomükemmeel ötesi çiçeğimmbide dönüşümlü gitsek keske o gelmedı bıze daha sıze geldımıı