- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Yaaaa yetisemiyorum yaaa bugun cuma takimdada etiket varda kimse kusura bakmasin
Iyiyim canim sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa yetisemiyorum yaaa bugun cuma takimdada etiket varda kimse kusura bakmasin
Dedim ya, sindirmem lazımIste biliyodum katilcagini katilmam deme yani sinirden
Takim kafayi yemis artiyla geliyolar sinirlerim bozulduİnşallah ( - ) gelirsiniz
Sen yine evden çalışıyorsun arada ya da boş günün oluyorçalışıyor-uz
biz kafamıza göreyiz bebito hem esnek hem dönüşümlü bazen sabah birimiz, öğlen diğerimiz gidiyor işe
Eeee, hep 1. oluyordunuzTakim kafayi yemis artiyla geliyolar sinirlerim bozuldu
Allahım ya tipe bak ne olacak eylül kuşun anası işte
Kiz kafayi yemisler bunlar yaaa ramazan diye tatli pideyi göturmuslerEeee, hep 1. oluyordunuz
Atın ( + ) gelenleri
ben şöyle çalışıyorum aşkısı: 7/24 olayı var bizde. gündüz evdeysem 17.30'dan sonra 00.00'a kadar çalışıyorum. ertesi gün gündüzcüysem ve mesai arkadaşımla anlaştıysam bazen sabah, bazen öğlen geliyorumSen yine evden çalışıyorsun arada ya da boş günün oluyor
Ben M MissHayaLet ’i merak ediyorumKiz kafayi yemisler bunlar yaaa ramazan diye tatli pideyi göturmusler
Kiz o hep eksi geliyo okadar spor yapiyoki 3cocukla zaten 55 56 kiloBen M MissHayaLet ’i merak ediyorum
iyiyim bendeee tamam tamam senı bız mezgul etmeyelım ok kib byYaaaa yetisemiyorum yaaa bugun cuma takimdada etiket varda kimse kusura bakmasin
Ye pideyi tatlıyı getir artıyıKiz kafayi yemisler bunlar yaaa ramazan diye tatli pideyi göturmusler
Canimmmm senide seviyorumiyiyim bendeee tamam tamam senı bız mezgul etmeyelım ok kib by
yaa evet malesef bazıları etısemıyor keske onlardada duzenleme olsa rahatca evıne yetısebılse bı ıs dusunuyolar eksık dusunuyolarBenimki de çıldırıyor, artık markete bile gitmeye vakti yok
Önceden arabayla işe gidince, dönüşte markete girebiliyordu
Şimdi, her yer kapanmış oluyor
öyle yapmislarYe pideyi tatlıyı getir artıyı
Canimmmm senide seviyorum
Esneksin yaniben şöyle çalışıyorum aşkısı: 7/24 olayı var bizde. gündüz evdeysem 17.30'dan sonra 00.00'a kadar çalışıyorum. ertesi gün gündüzcüysem ve mesai arkadaşımla anlaştıysam bazen sabah, bazen öğlen geliyorum
ooo sizinki ballı lokma olmus tam daim olsun dilerimçalışıyor-uz
biz kafamıza göreyiz bebito hem esnek hem dönüşümlü bazen sabah birimiz, öğlen diğerimiz gidiyor işe