Fazla ablam, ama aşırı değil. O’nun yediklerini yesem, ben rahat 130-140 olurumGne biraz fazla kilosu boyuna göre.
Senin şehzade çok şey istiyor cancagızim ,sen mi alıştırdın böyle?Geçen fabrika check-up’a yolladı bunları, orada dr demiş. Geçmiş yıllarda yapılan kan testlerini baz alınca, şeker hastalığı geliyor, dikkat et demiş.
Bunu bana yeni söyledi. Dedim acilen metformin başlaman gerekli, enişteye git, testlerini kontrol etsin. İlaca başlar muhtemelen dedim.
Ama benimki ilaç içme özürlü. Eline hapı ile suyunu da götüreceğim ki, içsin.
Doktor bile demiş bunu,eşinde dikkate alacak bunları.Geçen fabrika check-up’a yolladı bunları, orada dr demiş. Geçmiş yıllarda yapılan kan testlerini baz alınca, şeker hastalığı geliyor, dikkat et demiş.
Bunu bana yeni söyledi. Dedim acilen metformin başlaman gerekli, enişteye git, testlerini kontrol etsin. İlaca başlar muhtemelen dedim.
Ama benimki ilaç içme özürlü. Eline hapı ile suyunu da götüreceğim ki, içsin.
Çok kötü bir şey şekerDoktor bile demiş bunu,eşinde dikkate alacak bunları.
İlk başta içmek zor gelse bile zamanla alışacak yasocum.
Karşı komşum motor kazası yaptı ameliyat oldu bacağından,sigara ve şeker yüzünden yaraları açıldı kapanmadı bile.
Dikkat etmiyor demekki yediklerinede,daha az yese aslında sende o kadar güxel yemek yapma bence.Fazla ablam, ama aşırı değil. O’nun yediklerini yesem, ben rahat 130-140 olurum
Kesnlikle çok dikkat etmek lazım ..Çok kötü bir şey şeker
Oyy masallah yasom@Oriana bak teyzesi salatalıklarım, köy ve chery domateslerim baş gösterdiEki Görüntüle 2825833 Eki Görüntüle 2825834 Eki Görüntüle 2825835 Eki Görüntüle 2825837
Yeme,içme,hareket hepsi kontrollü olmalıKesnlikle çok dikkat etmek lazım ..
Yok cancağzım, çocukluğundan beri böyle görmüş. Bende öyle yetiştim, ailem sağolsun. Tam denk düştük yani.Senin şehzade çok şey istiyor cancagızim ,sen mi alıştırdın böyle?
Bende de şeker var, ama kilo verince düştü. Fakat ben ilacımı hiç aksatmıyorum. Bebek için başlamıştı doktorum. Bırak dediği halde içiyorumÇok kötü bir şey şeker
Yemekte fazla gözü yok ablam, az yer, sık sık yer.Dikkat etmiyor demekki yediklerinede,daha az yese aslında sende o kadar güxel yemek yapma bence.
Sonrada yiyor tabi.
İnşallah canım, bahçeye ektiğimde de atarımOyy masallah yasomyemekte nasip olsun inşallah olunca da at buraya
Proluk alınca, açıklanmadan öğrenirsin zatenNE AÇIKLANDIMI PRO ÜYELİK KAZANDIGIM OY SONUCUUU
Yemek konusu olabilir de ilaç konusu için dedim cancağızımYok cancağzım, çocukluğundan beri böyle görmüş. Bende öyle yetiştim, ailem sağolsun. Tam denk düştük yani.
Dışarıda bir şey canı çekse, ben evde yaparım.
Yine şimdi iyi, önceden vardiyalı idi. Gece işten çıkınca arardı, canım helva istedi derdi misâl, ben kalkar kavururdum
Benim babam da aynı çünkü, anamdan ne gördüysem, ben de aynısını yapıyorum
Buda mı gol degil beee yasminnProluk alınca, açıklanmadan öğrenirsin zaten
Hala portakalsın,demek ki olmamissinNE AÇIKLANDIMI PRO ÜYELİK KAZANDIGIM OY SONUCUUU
Ama iste dikkat edilmezse sıkıntı yapıyorBende de şeker var, ama kilo verince düştü. Fakat ben ilacımı hiç aksatmıyorum. Bebek için başlamıştı doktorum. Bırak dediği halde içiyorum
İnan ilaç dolabı onun kutusunu ve paketini dahi açmadığı ilaçlarla doluYemek konusu olabilir de ilaç konusu için dedim cancağızım