- 24 Eylül 2018
- 97.004
- 292.120
Aynen öyle sekerciğimOlmak zorundayız zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle sekerciğimOlmak zorundayız zaten
Dayaklık şehzadeBende aynıyım canım, ama eşim laf dinlemiyor
O’nun da ailesinde şeker hastalığı var ve kendisi de aday
5 kase keşkül yapmıştım dün. Ben 1 kase yedim, geriye 1 kase kaldı. Bu işlemi çöz, kaç kase yemiş
Tövbeli Ramazan diye inzivadaBen iyiyim sen nasılsın gazozcum
Zamanla alışıyorsun işte şekercimAynen öyle sekerciğim
Bitince özüne dönecek gene gazoz diyecekTövbeli Ramazan diye inzivada
Gel canımKomşun olaydiiiimm
Oriana bak teyzesi salatalıklarım, köy ve chery domateslerim baş gösterdi Eki Görüntüle 2825833 Eki Görüntüle 2825834 Eki Görüntüle 2825835 Eki Görüntüle 2825837
İçi kaynıyor zaten ,bir kıvılcım bekliyorZamanla alışıyorsun işte şekercim
Bitince özüne dönecek gene gazoz diyecek
Hem ne dayaklık cancağzımDayaklık şehzade
3 tane yemişBende aynıyım canım, ama eşim laf dinlemiyor
O’nun da ailesinde şeker hastalığı var ve kendisi de aday
5 kase keşkül yapmıştım dün. Ben 1 kase yedim, geriye 1 kase kaldı. Bu işlemi çöz, kaç kase yemiş
Yiyip kilo almayanlardandir da ,öyle mi cancagizim?Hem ne dayaklık cancağzım
Gazı aldımı tamamıdrİçi kaynıyor zaten ,bir kıvılcım bekliyor
Ablam, yapmadığımda dışarıdan alıyor.3 tane yemiş
ben senin yerinde olsam bu kadar çok tatlı yapmam yaso,resmen hayatıyla oynuyor bunun şakası yok cidden .
Yani, yediğine göre aşırı kilosu yokYiyip kilo almayanlardandir da ,öyle mi cancagizim?
Gazı aldımı tamamıdr
3 keşkül yesem 150 kilo olurum Su içsem yararYani, yediğini göre aşırı kilosu yok
1,74 boyu, kilo 87
Anlıyorum senden gizlide alıp yer,bunun sonrasıda var onu düşünmüyor hiç,bu kadar tatlıyemesi bide ailede şeker varmış.Ablam, yapmadığımda dışarıdan alıyor.
En azından evde kullandığım şeker ve yağ belli. Dışarıdan alınanlar hep glukoz şuruplu
Gne biraz fazla kilosu boyuna göre.Yani, yediğine göre aşırı kilosu yok
1,74 boyu, kilo 87
Peki canım sen bilirsinYapabilsem hiç durmam inanki ama kendimi tanıyorum
Önemli olan sorumluluk almak zaten tek başına onun için daha zor ise hep birlikte kolaylastirmak daha güzel degil mi.Takım büyük sorumluluk canım belki ona girmek zor geliyordur.bende istemiyorum mesela:)
Daha önce 2 defa girdim:)
Geçen fabrika check-up’a yolladı bunları, orada dr demiş. Geçmiş yıllarda yapılan kan testlerini baz alınca, şeker hastalığı geliyor, dikkat et demiş.Anlıyorum senden gizlide alıp yer,bunun sonrasıda var onu düşünmüyor hiç,bu kadar tatlıyemesi bide ailede şeker varmış.
Bunu göz ardı etmemesi lazım.