Ay fenaymışİnan ilaç dolabı onun kutusunu ve paketini dahi açmadığı ilaçlarla dolu
Çocukluğunda çok ilaç kullanmış, astımlı doğmuş. Ölecek diye günlerce uyumamışlar.
Bıkmış yani
Ay sonunu bekleyeceksin canım. Labne sezonu bitince verilecektir.Buda mı gol degil beee yasminn
Bana bilmedigim başka bişey söleeeHala portakalsın,demek ki olmamissin
Proluk 50 tlBana bilmedigim başka bişey söleee
İkiz mi geliyorBana bilmedigim başka bişey söleee
Umut vadedici konuştun yasminim gözümun önünde dur hele senAy sonunu bekleyeceksin canım. Labne sezonu bitince verilecektir.
Geçen ay öyle oldu
Kesinlikle çok dikkat edilmesi lazım.Yeme,içme,hareket hepsi kontrollü olmalı
Hep aileden kaynaklı buda.Yok cancağzım, çocukluğundan beri böyle görmüş. Bende öyle yetiştim, ailem sağolsun. Tam denk düştük yani.
Dışarıda bir şey canı çekse, ben evde yaparım.
Yine şimdi iyi, önceden vardiyalı idi. Gece işten çıkınca arardı, canım helva istedi derdi misâl, ben kalkar kavururdum
Benim babam da aynı çünkü, anamdan ne gördüysem, ben de aynısını yapıyorum
Helede kuruyemiş yağlı üstelik az yese gene sıkıntı olmazda,varya tam dayaklıok senin şehzadedeYemekte fazla gözü yok ablam, az yer, sık sık yer.
Ama, tatlı ve kuruyemiş düşmanı resmen
Yaw bunuda bilikkkkProluk 50 tl
Allah nasip kismet ederse evet cnmİkiz mi geliyor
KesinlikleKesinlikle çok dikkat edilmesi lazım.
Hep aileden kaynaklı buda.
Artur zayıfdır mesela güzel yer kilo alamaz oda,ailesi de öyledir.
Helede kuruyemiş yağlı üstelik az yese gene sıkıntı olmazda,varya tam dayaklıok senin şehzadede
Babamda artur gibidir ablam. Yıllardır hep 80 kiloKesinlikle çok dikkat edilmesi lazım.
Hep aileden kaynaklı buda.
Artur zayıfdır mesela güzel yer kilo alamaz oda,ailesi de öyledir.
Helede kuruyemiş yağlı üstelik az yese gene sıkıntı olmazda,varya tam dayaklıok senin şehzadede
Aynen şekercimKesinlikle
Dualarında bana da yer tut canımYaw bunuda bilikkkk
Allah nasip kismet ederse evet cnm
E ne duruyorsun,proluk alsanaaaYaw bunuda bilikkkk
Doktorada gittik bişi çıkmadı mesela troid filanmı diye oda temiz çıktı metabolizmada iyi adam kilo alamıyor nedense güzelde yer.Gerginse anında kilo gidiyor yani ..Babamda artur gibidir ablam. Yıllardır hep 80 kilo
Eşimin ailesi kilolu
Enişteye çıtlatmak lazım, doğum hediyesi proluk alsınE ne duruyorsun,proluk alsanaaa
Sağlık gibisi yok sekercigim ,kaybetmeden dikkat etmek lazımAynen şekercim
İkizmi geliyor yoksa sağlıcakla dünyaya gelsin miniklerYaw bunuda bilikkkk
Yasi yaa bişey sorcam, doktor bana da şeker ilacı vermisti insülin direnci ve çocuk için, glukofen. Ama bir kutu kullandım bıraktım ben. Bırakmamak mı gerekiyorduİkiz mi geliyor