- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Bendede aynı uygulama var zaten bir anda gittiBenim telefonun kendi uygulaması var ablacım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede aynı uygulama var zaten bir anda gittiBenim telefonun kendi uygulaması var ablacım:)
Şerbeti emsin biraz, sözde baklava açacak olan komşularıma da götüreceğim.1 dilim neye yeter öyle sen yolla bana hemen anında midede
Cep daha rahat tabi,bendede telefonda vardı gitti bir anda açılmıyor
Güncelleme gerekiyordur.Bendede aynı uygulama var zaten bir anda gitti
Ayyy o unlu baklava nasıl oldu meraktayım:)Şerbeti emsin biraz, sözde baklava açacak olan komşularıma da götüreceğim.
Baklava görsünler
Yapmadılar ki hâlâAyyy o unlu baklava nasıl oldu meraktayım:)
Herkes sen miYapmadılar ki hâlâ
Sözde dün girişeceklerdi
Ben sabah niyetine girdim ve yaptımHerkes sen mi
:/İyiyim habibim sağol sen nasılsın
Keşke o olsa derdim başka benim
Mekanı cennet olsun anneciğinin kolay değil elbette,bu ayın 29.dada annemin 1 .senesi olacak .
google playden baktım yok mesela tekrar yükleyim diye bendeki yok oaradaGüncelleme gerekiyordur.
Aynen canım:)Ben sabah niyetine girdim ve yaptım
Kalabalık iş yapmak zor canım, herkesin işi ve zamanı uymuyor
Başka yükle ablam:)google playden baktım yok mesela tekrar yükleyim diye bendeki yok oarada
Komşun olaydiiiimmŞerbeti emsin biraz, sözde baklava açacak olan komşularıma da götüreceğim.
Baklava görsünler
İyiden hallice sen nassiiiinnasılsınız
Hesap var gözüküyor olmazsa başka yüklerim .Başka yükle ablam:)
iyi ol iyi
Hesap var gözüküyor olmazsa başka yüklerim .
Ben iyiyim sen nasılsın gazozcumnasılsınız
Olmak zorundayız zateniyi ol iyi
Bende aynıyım canım, ama eşim laf dinlemiyorAynen canım:)
Yemeye erinmiyorum.Ama tatlıdan uzak durmaya çalışıyoruz.
Eşimin şekeri biraz yüksek çıkmış.Şeker hastası değil ama sınırı geçmiş.Dikkat et diyorum dün 2 tane sütlaç yedi ben birini zor yedim:)
Süperim, muhteşemimnasılsınız