- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Cebime koyuyorum abla elde olmuyor:)Elde telefon yürüyon o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cebime koyuyorum abla elde olmuyor:)Elde telefon yürüyon o zaman
Ne oluyormuş elticim?Oluyormuş
Ne oluyormuş elticim?
Yağ mı, kilo mu, löp löp et mi?
Göbekte şekerpare yapıyormuşNe oluyormuş elticim?
Yağ mı, kilo mu, löp löp et mi?
Kadın göbeğe olsa olurduGöbekte şekerpare yapıyormuş
Simit, açmaGöbekte şekerpare yapıyormuş
Yok şekerpareden başkası kurtarmazKadın göbeğe olsa olurdu
Tabi onlarda varSimit, açma
Sonrası, hanımgöbeği
Çok da severim mereti yaawYok şekerpareden başkası kurtarmaz
Yok ben zaten gündüz yapamadığımı izah etmek istedim anlatamadım kendimi dersler oluyor güneşi kaçırıyorum mecburen artık bunu da akşam yapıp evin aydınlatması ile çekeceğim mecbur diyorum yaniGündüz yapabilirsiniz.İlla sahurda demiyorum.
Sahurda yapılabilecek tarifler
Bende severim:)Ama bayrama yaparım öncesinde gerek yok:)Çok da severim mereti yaaw
2-3, 2-3 derken, hoooop ayva göbekTabi onlarda var
Ama 2-3 dilim baklavadan ne olacak
Yazdım kız ilk sayfada hiç baktinmiH M kaptanım adımı birinci sayfaya daha yazmadi yazsa daha çok gaza gelirdim
Senin hep var o sıkıntıBiz tatlı çok yememeye çalışıyoruz:)2-3, 2-3 derken, hoooop ayva göbek
Benim şehzade yiyor ya. Bende severim, ama meyve ile kandırabiliyorum kendimiBende severim:)Ama bayrama yaparım öncesinde gerek yok:)
Sütlaç yaptım.O bile yenmiyor.
Tamam canım hayırlısı inşaallahYok ben zaten gündüz yapamadığımı izah etmek istedim anlatamadım kendimi dersler oluyor güneşi kaçırıyorum mecburen artık bunu da akşam yapıp evin aydınlatması ile çekeceğim mecbur diyorum yani
1 dilim neye yeter öyle sen yolla bana hemen anında midedeEvet, yeter ablam
Cep daha rahat tabi,bendede telefonda vardı gitti bir anda açılmıyorCebime koyuyorum abla elde olmuyor:)
Benim telefonun kendi uygulaması var ablacım:)1 dilim neye yeter öyle sen yolla bana hemen anında midede
Cep daha rahat tabi,bendede telefonda vardı gitti bir anda açılmıyor