- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Nevoş bak beni zorlama 25 yaparım bugün sonrada yamulurumTabi tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş bak beni zorlama 25 yaparım bugün sonrada yamulurumTabi tabi
Evet abla sorumluluk çok orda benim aklımda hep vardı ama kendime güvenmiyorumTakım büyük sorumluluk canım belki ona girmek zor geliyordur.bende istemiyorum mesela:)
Daha önce 2 defa girdim:)
Agriyo çiçeem agriyo valla agriyooYorulduğuna değmiş müthiş gözüküyor
Baştan çok yürüdü sonrada ağrılarım didi
Maşallah15 bin ile 21 bin arası
Çok mu kilon yoksa kaçsınDaha çok kilomu abla halbuki çok var herkese yetecek kadar
Ağrımaz mı hiç ayol başta o kadar adım atılırmı hiçAgriyo çiçeem agriyo valla agriyoo
Sağol balım gel yürüyek, bu nevoş gaza getiriyo ben sana diimMaşallah
Delidir ne yapsa yeridir ciceemAğrımaz mı hiç ayol başta o kadar adım atılırmı hiç
Bende girdim mezun olup çıktım iyi oluyor ama işte sorumluluk dediğin gibiTakım büyük sorumluluk canım belki ona girmek zor geliyordur.bende istemiyorum mesela:)
Valla orda olmasaydim kendimi dizginleyemezdim mesela tabi herkese göre degil şaka yapiyorum zatenTakım büyük sorumluluk canım belki ona girmek zor geliyordur.bende istemiyorum mesela:)
Yorulduğuna değmiş müthiş gözüküyor
Baştan çok yürüdü sonrada ağrılarım didi
Yapma bir daha bu kadar cicemmmDelidir ne yapsa yeridir ciceem
Bende 2 defa mezun oldum:)Bende girdim mezun olup çıktım iyi oluyor ama işte sorumluluk dediğin gibi
En son 72 73 falandı sonra tartılmadım hiç abla ama aldım yineÇok mu kilon yoksa kaçsın
Bugün sahurda 7 bin adım yürüdüm ona göreNevreste nevoş gazıyla çalışıyom ben sanki kendi yürümüyor
Yasi ben yapamiyorum biliyon bana iki üç dilimcik gönderir misin acaba sende çok varmış baklava sen güzel yaptığın için istiyom yani
Hepimiz aldık varyaEn son 72 73 falandı sonra tartılmadım hiç abla ama aldım yine
Veremeyince düşer insanın modu aynen..Bende 2 defa mezun oldum:)
Ben şimdi ne yapsam kolay veremiyorum bu takımda sıkıntı:)Ondan hiç girmeyi düşünmüyorum.Metabolizmam eskisi gibi değil:)
Tartıl canım tartılmazsan daha çok alıyorsun.Ben bazı kiloları uzun süre tartılmadığın için aldım.Tartım bozulmuştu.Bilince kontrol ediyorsun:)En son 72 73 falandı sonra tartılmadım hiç abla ama aldım yine