- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Deeeet ne ovecem seni yermem lazm iyice ki kendine gelesin dost acı soylerBak hele az övsen beni ne olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deeeet ne ovecem seni yermem lazm iyice ki kendine gelesin dost acı soylerBak hele az övsen beni ne olurdu
Al, yap pariyasii belkı baklavayı senden once baskası alır
Valla evvaya güvenmeyin hahahahH M sayfasi sadece yüruyüs sayfasi takim öylr degil menü,spor bildirimi ve herhafta kilo bildirimi yapiyosun
Bende durum ters işliyorCuma yarın değil mi
Ödem yapmasın
Çok zormuşH M sayfasi sadece yüruyüs sayfasi takim öylr degil menü,spor bildirimi ve herhafta kilo bildirimi yapiyosun
Ben onu dizgine sokarim listeye girerse çıkısı yokValla evvaya güvenmeyin hahahah
Ohh, ohh ne güzelBende durum ters işliyor
Hadiyaaaa yemek yemekte zorÇok zormuş
Eyle bı çıkar ki sen de yeter artık çik tamam dersinBen onu dizgine sokarim listeye girerse çıkısı yok
Deeeet ne ovecem seni yermem lazm iyice ki kendine gelesin dost acı soyler
Bende yürüyorum.Gece sahurda 7 bin yürüdüm ilgililere duyurulurGideyim de spor yapayım cuma eksi olmam lazım
Daha şimdiden zor diyorBen onu dizgine sokarim listeye girerse çıkısı yok
Çikarsa takima zarar verirEyle bı çıkar ki sen de yeter artık çik tamam dersin
tamaamAl, yap pari
O yürümez kaptanımDeeeet ne ovecem seni yermem lazm iyice ki kendine gelesin dost acı soyler
Hadiyaaaa yemek yemekte zor
Etliyim butluyum mutluyumEyle bı çıkar ki sen de yeter artık çik tamam dersin
Peki biz bunu almayalimDaha şimdiden zor diyor
Maşallah canım hareket iyidirBende yürüyorum.Gece sahurda 7 bin yürüdüm ilgililere duyurulur
Ben zaten düşüncem kesinO yürümez kaptanım
Aynen kilo almak istemiyorumMaşallah canım hareket iyidir