- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Ayyyy çok güzelGel annem, baklavamıza şerbet dökelim Eki Görüntüle 2825756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy çok güzelGel annem, baklavamıza şerbet dökelim Eki Görüntüle 2825756
OffGel annem, baklavamıza şerbet dökelim Eki Görüntüle 2825756
Yok ben hiç ugrasmiyorum direkman kestirip atıyorumpiiişşt ikna çalışmalarınızı bölmek istemedim
Abla az aldım ama eskisi gibi değil çok şükürEvva kilo alıyor musun yoksa uzun zamandır aynı mısın
Afiyet olsun Ama kızlar haklı bir yerden başlasan mıTabiki abla daha akşama gözleme yiycem
Eline sağlık yasoGel annem, baklavamıza şerbet dökelim Eki Görüntüle 2825756
evva yemek bölümünde mutlu canı yurumek falan ıstemıyomusYok ben hiç ugrasmiyorum direkman kestirip atıyorum
soguk baklava yapsana yasiiiii şerbet dökmeeGel annem, baklavamıza şerbet dökelim Eki Görüntüle 2825756
İşte diyet yapamıyorsan gel yürüyelim.Ben çok faydasını gördüm.Diyetsiz inceliyorum.Abla az aldım ama eskisi gibi değil çok şükür
Yok yaaa kalsin o yesin gozlemeAfiyet olsun Ama kızlar haklı bir yerden başlasan mı
Çok üstüme geliyolla ablaAfiyet olsun Ama kızlar haklı bir yerden başlasan mı
yürüyüş ve pilates cok etkılı ciddenİşte diyet yapamıyorsan gel yürüyelim.Ben çok faydasını gördüm.Diyetsiz inceliyorum.
Yok yaaa kalsin o yesin gozleme
Hıhı kactiMesaj kaçtıysa sory
Ayyyy çok güzel
Sağolun canlarEline sağlık yaso
Dur labnede yaparsınSağolun canlar
Minnak tepsilerimle 3 adet yaptım. 2 tepsi daha yapsam, Ramazan’ı çıkarır
Ya fülüzüm valla şaka yapıyom kendine güvensem bir dk beklemem yürüyüş yapabilirim ancaHıhı kacti
Krema yok evde, hem yeni yendi soğuk baklava. Sonrakileri soğuk baklava yapicimsoguk baklava yapsana yasiiiii şerbet dökmee