• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
O zaman ben yapabilirim :KK14:
Yapabilirsin :KK51: Ben 1. Olan bi daha katılıp oyları bölmesin diyorum:KK53: çünkü ona gidecek 1 oy, başkasına gidebilir. ben mesela beyazda ilk 3’e girdim, sonra son hafta katıldığıma çok pişman Oldum.waffle yapmasaydım diğer arkadaşların oyları daha yüksek olurdu.

Yapabilirsin :KK51: Ben 1. Olan bi daha katılıp oyları bölmesin diyorum:KK53: çünkü ona gidecek 1 oy, başkasına gidebilir. ben mesela beyazda ilk 3’e girdim, sonra son hafta katıldığıma çok pişman Oldum.waffle yapmasaydım diğer arkadaşların oyları daha yüksek olurdu.
Nasil anladin ayso bunuya🥲

Aslında istiyorum ama kafada bitirmem lazım yoksa kendimi oyalamış olurum başka bişey değil 😔
Evet canım kilo vermek bir çok şey için daha iyi hem sporda yaparsın takımdaki arkadaşlar da iyi geliyor destek şart bu dönemde💋

Nasil anladin ayso bunuya🥲
Ya ben o hafta da katılmak istemedim ama nevoya söz vermiştim her hafta katılıcam diye. Sözümden dönmek istemedim. Bi ara çekilsem mi diye düşündüm ama benim oylarımın başkalarına dağıtılması da söz konusu değildi. Öyle geçti gitti.

Evet canım kilo vermek bir çok şey için daha iyi hem sporda yaparsın takımdaki arkadaşlar da iyi geliyor destek şart bu dönemde💋
Çok ihtiyacım var gerçekten ben bi şartlara bakayım belki ufaktan kendimi hazırlamış olurum :KK60:

Çok ihtiyacım var gerçekten ben bi şartlara bakayım belki ufaktan kendimi hazırlamış olurum :KK60:
CAnim bak uyarsa gir takıma gerçekten hem eğlenceli oluyor hem de kilolar gidiyor🥰

Back