- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha çok iyi oturduğum yerden takıma yürüyüşe katılıyorum
Yok, ben boyumun ölçüsünü aldım ve tasdiklettim. 1,70’mişYapabilirsin Ben 1. Olan bi daha katılıp oyları bölmesin diyorum çünkü ona gidecek 1 oy, başkasına gidebilir. ben mesela beyazda ilk 3’e girdim, sonra son hafta katıldığıma çok pişman Oldum.waffle yapmasaydım diğer arkadaşların oyları daha yüksek olurdu.
Oturmucan işte bundan sonra oturduklarını say artikHahaha çok iyi oturduğum yerden takıma yürüyüşe katılıyorum
NebilimBaklava diyorlar canım
Nereye
Kaptanım beni yürüyüşe çağırıyorlar beni beni senin en çalışkan öğrenciniBen hala gaptanim bak yuruuruyorum noldu evvosum
Tıp oluyorum tıp tıp tıpKaptanım beni yürüyüşe çağırıyorlar beni beni senin en çalışkan öğrencini
Yurüyüse degil takima çagiriyoruzKaptanım beni yürüyüşe çağırıyorlar beni beni senin en çalışkan öğrencini
He kalkacam dimiOturmucan işte bundan sonra oturduklarını say artik
Takıma geliyor bundan sonra sadece diyet tarif yapacakNereye
Gündüz yapabilirsiniz.İlla sahurda demiyorum.Ben akşam yaparım, filtrenin dibine vururum artık aydınlık vermek için
Kız onu sosyale dedim oda beni yürüyüşe çağırdı el birliğiylen zayıflıycamYurüyüse degil takima çagiriyoruz
yasii belkı baklavayı senden once baskası alırBaklava diyorlar canım
Bak hele az övsen beni ne olurduTıp oluyorum tıp tıp tıp
Cuma yarın değil miGideyim de spor yapayım cuma eksi olmam lazım
Yapsın yeter ki kilo versinTakıma geliyor bundan sonra sadece diyet tarif yapacak
H M sayfasi sadece yüruyüs sayfasi takim öylr degil menü,spor bildirimi ve herhafta kilo bildirimi yapiyosunKız onu sosyale dedim oda beni yürüyüşe çağırdı el birliğiylen zayıflıycam