- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Şeytan dürtüyor NevoşumYok sağol yapma
Şeytan da bağlıydı beni ne dürtüyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeytan dürtüyor NevoşumYok sağol yapma
YapamazÇirkinler güzel yemek yapamaz mı diyorsun yani
Aman sakın çok ayıpŞeytan dürtüyor Nevoşum
Şeytan da bağlıydı beni ne dürtüyor ki
Belkide yogun oldugundan görmemissindir canim senee daha gecenlerde ana sayfada falan paylasılıyodu bu yasaklara yetısemıyorum ben kural yazan bı kagıt falan olsa keske
belki de fülüzüm sımdı nevonun paylastıgı lınkte okudum kazen ocakta yazmışBelkide yogun oldugundan görmemissindir canim sen
tamam nevoş bunu öğrendiğim iyi olduSizin için yasak canımDava açan oluyormuş,paylaştığın için
Tedbirli olalım başımız yanmasın canımbelki de fülüzüm sımdı nevonun paylastıgı lınkte okudum kazen ocakta yazmış
Allah korusun sonra başımıza belatamam nevoş bunu öğrendiğim iyi oldu
ayneennTedbirli olalım başımız yanmasın canım
haber verdiğin için sagol nevoşumAllah korusun sonra başımıza bela
Ben ateş yakarım siz dumandan anlayınayneenn
Rica ederimhaber verdiğin için sagol nevoşum
İyiyim habibim sağol sen nasılsınNasılsın abla sağlığın yerindedir inşallah
Bugün biraz buruk benim için..iyi olmaya çalışıyorum işte
Keşke o olsa derdim başka benimPembe yüzünden mi?
Mekanı cennet olsun anneciğinin kolay değil elbette,bu ayın 29.dada annemin 1 .senesi olacak .bugun annnemin ölüm yıldönümü ne zorunda oldugun için alışıyorsun yokluğuna ama acısı hep aynı hep boşluk işte
evet evet duman gorunce bılkı bızı cagırıyosunBen ateş yakarım siz dumandan anlayın
Hayırdır inşallahİyiyim habibim sağol sen nasılsın
Keşke o olsa derdim başka benim
Mekanı cennet olsun anneciğinin kolay değil elbette,bu ayın 29.dada annemin 1 .senesi olacak .
Yasaklar diyimHayırdır inşallah
Aynen insanı bunalıma sokuyor. Özellikle sevdiklerini görememek, ziyaret edememek Hava alma yine insan dışarı çıkıp hava alıyor da özlem kötüYasaklar diyim
Kimi kalkar kimi yatar baluncukumGünaydın