- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.058
- 43
Kategoriye daha uygunları vardı ondan kaptıBenim hamsiler hala içimde yara 5 oy aldı ya la
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kategoriye daha uygunları vardı ondan kaptıBenim hamsiler hala içimde yara 5 oy aldı ya la
Nerdesin mervişim nasılsınonun gıbı bısey işte
Olabilirdumanla haberleş bizimle nevooş
ıyıyım evvosum işteyım suan azcık rahatım geldım yanınıza sen nasılsınn yorgunlugunu atabıldın mıNerdesin mervişim nasılsın
Olabilir
Bu mesajı okudum iyi oldum. Güzelim di mi ıh hı hıhnasılsınız guzel baaağyan
Doğru ya 3 tane seninki. Teneffüs arası KK molası verdin demek ki. Etiket yapayım mı Hee Kazen emmim sana telefon alsın3 cihaz gerekiyor.Telefon,pc onlardaBen nerden yazayım ateş mi yakayım
Allah iyilik versin mervişim kolay gelsin attım çoktan şükürıyıyım evvosum işteyım suan azcık rahatım geldım yanınıza sen nasılsınn yorgunlugunu atabıldın mı
hııhııı yoksa bu topikte işin nee güzel olmayan giremiyorBu mesajı okudum iyi oldum. Güzelim di mi ıh hı hıh
Doğru ya 3 tane seninki. Teneffüs arası KK molası verdin demek ki. Etiket yapayım mı Hee Kazen emmim sana telefon alsın
Yok sağol yapmaBu mesajı okudum iyi oldum. Güzelim di mi ıh hı hıh
Doğru ya 3 tane seninki. Teneffüs arası KK molası verdin demek ki. Etiket yapayım mı Hee Kazen emmim sana telefon alsın
gercekten mııı bılmıyodum ki ne zamandan beriiiKarikatür yasak Oriana
2-3 ay olmuştur.Belki daha fazlagercekten mııı bılmıyodum ki ne zamandan beriii
Çirkinler güzel yemek yapamaz mı diyorsun yanihııhııı yoksa bu topikte işin nee güzel olmayan giremiyor
Haberlerde bile cikti dava aciyolarmis kullanildigindagercekten mııı bılmıyodum ki ne zamandan beriii
ee daha gecenlerde ana sayfada falan paylasılıyodu bu yasaklara yetısemıyorum ben kural yazan bı kagıt falan olsa keske2-3 ay olmuştur.Belki daha fazla
Haberlerde bile cikti dava aciyolarmis kullanildiginda
evet bu konuda iddalıyızÇirkinler güzel yemek yapamaz mı diyorsun yani
ee daha gecenlerde ana sayfada falan paylasılıyodu bu yasaklara yetısemıyorum ben kural yazan bı kagıt falan olsa keske
yok artık o zamamn bu karıkaturlerı nıye yapıyolar kiHaberlerde bile cikti dava aciyolarmis kullanildiginda
Sizin için yasak canımDava açan oluyormuş,paylaştığın içinee daha gecenlerde ana sayfada falan paylasılıyodu bu yasaklara yetısemıyorum ben kural yazan bı kagıt falan olsa keske