Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baklava açmaya koyulmuştum deynebim
Ellerine sağlıkBaklava açmaya koyulmuştum deynebim
Buralardaysan kaybolma, şu nişastalardan kurtulup, geliyorum
Buda varda başka bişi benim kızdığım deynebim .Bu yasak yoksa başka yasak mıydı HanimKelesimiGetir
Bu ayrı bişide herkes için geçerli aslında.Aynen insanı bunalıma sokuyor. Özellikle sevdiklerini görememek, ziyaret edememek Hava alma yine insan dışarı çıkıp hava alıyor da özlem kötü
Hellooo sosyalim hoş geldinHelloooooo
Nur içinde uyusunlar abla allah seni cocuklarına bağışlasınİyiyim habibim sağol sen nasılsın
Keşke o olsa derdim başka benim
Mekanı cennet olsun anneciğinin kolay değil elbette,bu ayın 29.dada annemin 1 .senesi olacak .
aferin, tanımışsın beniTatlı kategorisinde illa baklava yap diyorlar.Alsem kızar dedimKızmıyorsan yaparım
Sağolasın elticimEllerine sağlık
Evet güneşin de zorlukları var aynen iviiit sınıf öğretmeniyim 2leri okutmaya çalışıyorum pandemideBen güneşte daha çok zorlanıyorum çekim yapmayaYa gölge oluyor ya ekranı göremiyorum vs.
Örtmensin demek
Gündüz mü yaptın sen, hani aydınlıkta çekeyim istiyordum ama vakit yok akşam yapıp evin ışığıyla çekebilcem mecbur diyorumBen sahurda yapmadımki
O zaman ben yapabilirimaferin, tanımışsın beni
HelloHelloooooo
Evet gündüz yaptım canımcım oluyor öyle benim bide hava güzel değildi inşallah senin olurEvet güneşin de zorlukları var aynen iviiit sınıf öğretmeniyim 2leri okutmaya çalışıyorum pandemide
Gündüz mü yaptın sen, hani aydınlıkta çekeyim istiyordum ama vakit yok akşam yapıp evin ışığıyla çekebilcem mecbur diyorum
Hani sen katilmicaktinO zaman ben yapabilirim
Kuzum evvoşum, hosgordum napıyonHellooo sosyalim hoş geldin
Ben akşam yaparım, filtrenin dibine vururum artık aydınlık vermek içinEvet gündüz yaptım canımcım oluyor öyle benim bide hava güzel değildi inşallah senin olur
Filizkomm
Baklava yapmayanda ne bilimHani sen katilmicaktin
Naber elifkoFilizkomm
İyiyim canım benim sen nasılsın geç geşdinKuzum evvoşum, hosgordum napıyon