- 28 Haziran 2011
- 59.351
- 149.755
Aha bende gazla çalışıyorum canım nevoş bana gazı bir veriyo ben yarismadayim, o dereceAhahahha ya ben gazla çalışırım çok yüklenme hızımı alamayıp buradaki tariflerin hepsini yapıyomuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha bende gazla çalışıyorum canım nevoş bana gazı bir veriyo ben yarismadayim, o dereceAhahahha ya ben gazla çalışırım çok yüklenme hızımı alamayıp buradaki tariflerin hepsini yapıyomuşum
Bana verChesecake var onu veririm
Insanlarin o anki ruh hali etkiliyor herhalde hemsomBenim beyti bile beklediğimden iyi oy aldı. Bence ondan daha güzelleri vardı. O hiç belli olmuyormuş gerçekten.
Kim kaparsaBana ver
İnşallah kapabilirim. Hobilerim arasında cheesecake süsleme var. Sana da bir keresinde fotoğraf atmıştım Nevoş. Limonlu kalp ben.Chesecake var onu veririm
Tarifler nerede ben yarışmayı merak ediyorum . Bu ay hep mi pınar ile yapılacak yada haftaya değişirmi aceba?Aha bende gazla çalışıyorum canım nevoş bana gazı bir veriyo ben yarismadayim, o derece
Aynen olmadı demeyelimBenim beyti bile beklediğimden iyi oy aldı. Bence ondan daha güzelleri vardı. O hiç belli olmuyormuş gerçekten.
Zaten kapanin elinde kalıtı herşey nevoşKim kaparsa
İnşaallah canımİnşallah kapabilirim. Hobilerim arasında cheesecake süsleme var. Sana da bir keresinde fotoğraf atmıştım Nevoş. Limonlu kalp ben.
Sayfanın üstüne doğru çık, yemekteyiz benim mutfağımi tikla, orda cumartesi günkü yarışacak yemekler var onları görürsün şuan 4 hafta kaldı pınar yarışması canım, sonra döner ancakTarifler nerede ben yarışmayı merak ediyorum . Bu ay hep mi pınar ile yapılacak yada haftaya değişirmi aceba?
Şuan aklından neler geciyo acaba wundercan merak ediyorumAna yemek tamam kahvaltı tamam haftaya tatlı değil demişsin gördüm o zamaaaaannnn çorba ya da meze mi sultanım haftaya Nevreste
Evet şimdi gördüm hepsi konu şeklinde peki oy nereden kullanıyoruz ?Sayfanın üstüne doğru çık, yemekteyiz benim mutfağımi tikla, orda cumartesi günkü yarışacak yemekler var onları görürsün şuan 4 hafta kaldı pınar yarışması canım, sonra döner ancak
Yarışmalarda oy kullandın mi hiç canım, o zaman resimleri görmüşsündür
Değil demedim ,ama olmayabilirAna yemek tamam kahvaltı tamam haftaya tatlı değil demişsin gördüm o zamaaaaannnn çorba ya da meze mi sultanım haftaya Nevreste
Evet herkes yemeğinin konusunu kendi açıyor. Bölümü takipe alınca her konu açılınca sana bildirim geliyo haberin oluyo o şekilde. Cumartesi gece 12 de burada nevoş anket başlatıyor. 3 gün sürecek, herkes 2 oy kulllanabiliyor. O zaman oy kullanabilirsinEvet şimdi gördüm hepsi konu şeklinde peki oy nereden kullanıyoruz ?
Benimki deeeelll muhtemelen sonunculuga adayimnevoşum ya şaşırma baksana hepsi el açması, benim tarif çok basit hiç şansı yok Nevreste
Gel sarılalım perişim, kaderdaşim, hep aynı duyguları paylaşıyoruzBenimki deeeelll muhtemelen sonunculuga adayim
Selam bacılarım
Abla ya resmen tatlı için kazanasım yokDeğil demedim ,ama olmayabilir