- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.740
Evet başkasını mı bekliyordunBi işi beceremiyorum bende
Dondurma sembolümüz olsun abla
Minik o senmisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet başkasını mı bekliyordunBi işi beceremiyorum bende
Dondurma sembolümüz olsun abla
Minik o senmisin?
Tatlıda gelirsin belkiBeni hayattan soğuttu son aldığım oylar
Sindirmeden katılmayı düşünmüyorum
Yanmadım ama kalkamıyorumYanma da sakın evvoş
Sistem nasıl gidiyor nevo tatlı tuzlu sıra var mı hafta hafta oluyor yine dimi ben bakıp geleyim ilk mesajaTatlıda gelirsin belki
Hayır tabiki hemen anladım emin olmak içinEvet başkasını mı bekliyordun
Yoruldun mu evvoşYanmadım ama kalkamıyorum
Benden 1 oy öndesin hadi yine iyisinBeni hayattan soğuttu son aldığım oylar
Sindirmeden katılmayı düşünmüyorum
Ona göre açacaksın dimi kapıyıHayır tabiki hemen anladım emin olmak için
Evet sosyalim oruçluyken zor oluyor ama şükür bittiYoruldun mu evvoş
Senden başkasına açmadımOna göre açacaksın dimi kapıyı
Evet kuzum ya oruçluyken çok zor, bende yemek yaparken ağzıma aticam diye ödüm kopuyor hadi geçmiş olsun evvoşum gözün aydınEvet sosyalim oruçluyken zor oluyor ama şükür bitti
Teşekkür ederim canım benim evet kıyısından döndüm bendeEvet kuzum ya oruçluyken çok zor, bende yemek yaparken ağzıma aticam diye ödüm kopuyor hadi geçmiş olsun evvoşum gözün aydın
utandim bak şimdi bende öyleSenden başkasına açmadım
Sahur yapıyoruz canım:)Ramazana göre başlıklar her hafta değişecek:)Sistem nasıl gidiyor nevo tatlı tuzlu sıra var mı hafta hafta oluyor yine dimi ben bakıp geleyim ilk mesaja
Utanma kızutandim bak şimdi bende öyle
Tamam takip edeyim bakayım ama tarifler cosmus yine rakipler daha zorlu olmuşSahur yapıyoruz canım:)Ramazana göre başlıklar her hafta değişecek:)
Son 5-6 olduğumuz gerçeğini değiştiriyor mu bu minnak ayrıntıBenden 1 oy öndesin hadi yine iyisin
Utanma kız
Ne yapcaz bilmiyorumSon 5-6 olduğumuz gerçeğini değiştiriyor mu bu minnak ayrıntı
Minik ya döndünmü