Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam döndüm sayilmaz ama döneceğim insallah hastane molasıMinik ya döndünmü
Onada şükürTam döndüm sayilmaz ama döneceğim insallah hastane molası
İftara kadar isim yok dünden de yemek var değmeyin keyfimeOnada şükür
Heee o yüzden 32 dişinle yerlere vurup duruyonİftara kadar isim yok dünden de yemek var değmeyin keyfime
İiii ihhh 29 daha geçen saydım vallaHeee o yüzden 32 dişinle yerlere vurup duruyon
Ne kadar olmuşOkadar vaka sayisi artmiski buneyaaa
100de 100 artis var canim bune hakkatenNe kadar olmuş
Eyvah eyvah allah sonumuzu hayır etsin inş filizkom100de 100 artis var canim bune hakkaten
Çok vahim durumdayiz canim hemde çokEyvah eyvah allah sonumuzu hayır etsin inş filizkom
Etrafim komple vaka var ambulans bugün 4 kere geldi sokağa benim gördüğüm kadarıyla bir eve iki kez geldi ,diğerlerine birer kez ...ben kendi sokağımdan pay biciyorum .....eşim her gun kaç kişi pozitif çıkıyor diyor durum vahim bu araOkadar vaka sayisi artmiski buneyaaa
Geçen komşuma dedim çember daraldı artık sıra bizdeÇok vahim durumdayiz canim hemde çok
Etrafim komple vaka var ambulans bugün 4 kere geldi sokağa benim gördüğüm kadarıyla bir eve iki kez geldi ,diğerlerine birer kez ...ben kendi sokağımdan pay biciyorum .....eşim her gun kaç kişi pozitif çıkıyor diyor durum vahim bu ara
Çok kötü durumdayizGeçen komşuma dedim çember daraldı artık sıra bizde