- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.981
- 43
O var zatenBakır sahan mı sipariş ettin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O var zatenBakır sahan mı sipariş ettin?
Selam minikSelamlar
Yumurtamı kircakO var zaten
Nasılsın yiiruummmSelam minik
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsın yiiruummm
İyi bende saati bekliyorum şükürIyiyim canim sen nasilsin
Gördümm çok güzel bi menü oldu yıne her zamanki gibi nevoşKadınlar Kulübü on Instagram: "2.Gün iftar menüsü : -Lebeniye Çorbası -Tavuk Şiş -Havuç Tarator -Fırın Sütlaç Tariflere detaylı olarak hikayeden ulaşabilirsiniz..."
129 likes, 2 comments - kadinlarkulubu on April 14, 2021: "2.Gün iftar menüsü : -Lebeniye Çorbası -Tavuk Şiş -Havuç Tarator -Fırın Sütlaç Tariflere detaylı olarak hikayeden ulaşabilirsiniz...".www.instagram.com
@-cantanem-
Oriana
alimiyon
Bu sefer annemi etiketlemeyeceğim.Kadınlar Kulübü on Instagram: "2.Gün iftar menüsü : -Lebeniye Çorbası -Tavuk Şiş -Havuç Tarator -Fırın Sütlaç Tariflere detaylı olarak hikayeden ulaşabilirsiniz..."
129 likes, 2 comments - kadinlarkulubu on April 14, 2021: "2.Gün iftar menüsü : -Lebeniye Çorbası -Tavuk Şiş -Havuç Tarator -Fırın Sütlaç Tariflere detaylı olarak hikayeden ulaşabilirsiniz...".www.instagram.com
@-cantanem-
Oriana
alimiyon
MecburSoğuk yersin
Yok hemsomBakır sahan mı sipariş ettin?
Sen editörümüzün kaptanısın, zevkine güveniyorum. Aganın eli tutulmazsunum nasıl olsun. Hangi tonlarda fon kullanayım
Gördümm çok güzel bi menü oldu yıne her zamanki gibi nevoş
NağberMinnakım
Sen ne güzel bişiy yapmışsın hemsom yaaBu sefer annemi etiketlemeyeceğim.
Çok şükür minnakım, bahçeye indim biraz. Şimdi eve çıkıp, iftar hazırlığına gireceğimNağber