Bartholin belası var abla benim başımda ya, o kesilip drene edildi de rahatladım dün. Ama sıkıntısı bitmedi. En son aldırıp kurtulucam ama o da bu yaşta hiç önerilmiyor. İkili ağır antibiyotikler kullanıyorum onların da sağolsun yan etkileri acaba şerefimle hasta mı kalsaydım dedirtiyorGeçmiş olsun canım benimSende benim gibi yandan çarklı mı oldun
3 kişi el ele,zirveye, birbirimize oy veririzAman birinci olamadıktan sonra diğerlerinin önemi yok
Aşko en acısı vefasızlıkAllah cidden bugünümüzü aratmasın aşkom, nerden ne geliyor artık takip edemez oldum ,delirmelik her şey
Nankörlük acıtıyor aşkom, evetAşko en acısı vefasızlık
Hepimizin bebişim, hepimizin düzelsin artık, düze çıkalım artıkAllah yardimcin olsun bebişim, en kısa zamanda düzelir inşallah
Rabbim şifa versin canımBartholin belası var abla benim başımda ya, o kesilip drene edildi de rahatladım dün. Ama sıkıntısı bitmedi. En son aldırıp kurtulucam ama o da bu yaşta hiç önerilmiyor. İkili ağır antibiyotikler kullanıyorum onların da sağolsun yan etkileri acaba şerefimle hasta mı kalsaydım dedirtiyor
3 kişi el ele,zirveye, birbirimize oy veririz
Amin bebişimHepimizin bebişim, hepimizin düzelsin artık, düze çıkalım artık
Hak etmiyoruzNankörlük acıtıyor aşkom, evethele hak etmiyorsan ,ahhhh ah
Of gerçekten kadın olmak fiziksel olarak bile zor yaRabbim şifa versin canımKadın olmak zor
Teşhis tedavide önemli her doktor anlamıyor. Uzadıkça uzuyor.
Bende haftaya başka bir doçente randevu aldım. Umutla acaba başka tedavi uygulayan olur mu diye bekliyorum
Bu dünyada adaleti bulur,görür,yasariz umarım. Ben artık öbür tarafa kalmasın istiyorum gerçekten.Hak etmiyoruz
Adamın nesterini saklayacak NevresteOf gerçekten kadın olmak fiziksel olarak bile zor ya
Sen de benim gibi ameliyattan yırtmaya çalışıyorsun dimi, ama yırtamıcaz galiba
Ameliyattan değil de rahmi almalarından yırtmak istiyorum ya da kapalı yapabilecek biri olsa keşkeOf gerçekten kadın olmak fiziksel olarak bile zor ya
Sen de benim gibi ameliyattan yırtmaya çalışıyorsun dimi, ama yırtamıcaz galiba
Kalmaz inşallah gözümüz görürBu dünyada adaleti bulur,görür,yasariz umarım. Ben artık öbür tarafa kalmasın istiyorum gerçekten.
İmkan olsaAdamın nesterini saklayacak Nevreste
Ne kadar amin varsa o kadar aminKalmaz inşallah gözümüz görür
Rüşvet bile verirsin senİmkan olsa
Acıtmadan yapsınRüşvet bile verirsin senyapmasın diye