- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Amin aşkom, tüm ağrıların da bitsin,gitsinAcıtmadan yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aşkom, tüm ağrıların da bitsin,gitsinAcıtmadan yapsın
Çok amin aşkomAmin aşkom, tüm ağrıların da bitsin,gitsin
Bu doktor da ameliyat derse yaparAdamın nesterini saklayacak Nevreste
Zarf içine paraBu doktor da ameliyat derse yapar
Bana da yapıldı ondan aynı dk kalkıp eve geldim ne ağrım oldu ne sızım ablaAmeliyattan değil de rahmi almalarından yırtmak istiyorum ya da kapalı yapabilecek biri olsa keşke
Ya arkadaşım hiperaskopi oldu. O bile üç gün hastanede yattı bir ay olmak üzere evden çıkmıyor. Hala iyileşemedi
Ürküyorum
O neşteri yavaşça yere bırakZarf içine para
Yoksaaaa ve doktor kaçarO neşteri yavaşça yere bırak
Transferim yine iptal oldu abla ya sürekli farklı bir sağlık sorunu yüzünden. Hangisine üzüleyim bilemiyorum. Gitmek istediğim tek doktor psikiyatri şu ara
Hayırlısı olsun canım. Rabbim şifa versinBartholin belası var abla benim başımda ya, o kesilip drene edildi de rahatladım dün. Ama sıkıntısı bitmedi. En son aldırıp kurtulucam ama o da bu yaşta hiç önerilmiyor. İkili ağır antibiyotikler kullanıyorum onların da sağolsun yan etkileri acaba şerefimle hasta mı kalsaydım dedirtiyor
Polip vardı arkadaşta üniversite hastanesinde oldu. İşlem mi farklı oldu acabaGeçen hafta kontrole gitti. İki gün ağrıdan kalkamadı.Bana da yapıldı ondan aynı dk kalkıp eve geldim ne ağrım oldu ne sızım abla
6. Doktor olacakBu doktor da ameliyat derse yapar
Yeni kategoriye geçiyoruzNoluyo burdaağ
Rahim içi sonuçta. Kişiden kişiye göre de değişiyor nevoş Allah hasta olan herkese şifa versin. Hastane kapılarına kimseyi düşürmesin. Dermansız dert vermesinPolip vardı arkadaşta üniversite hastanesinde oldu. İşlem mi farklı oldu acabaGeçen hafta kontrole gitti. İki gün ağrıdan kalkamadı.
Bunu bitirdiniz yenisine geçiyorsunuz öyle mi hızlı yaşıyorsunuz bu hayatıYeni kategoriye geçiyoruz
Amin canım inşallahRahim içi sonuçta. Kişiden kişiye göre de değişiyor nevoş Allah hasta olan herkese şifa versin. Hastane kapılarına kimseyi düşürmesin. Dermansız dert vermesin
Baktık yavaş yaşayınca olmuyor bizde bunu buldukBunu bitirdiniz yenisine geçiyorsunuz öyle mi hızlı yaşıyorsunuz bu hayatı
Amin amin inşallahAmin canım inşallah
Rabbim isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin
Tamamdır ben nede olsa yapmıştım. Neymiş yeni kategori, ip ucu lütfenBaktık yavaş yaşayınca olmuyor bizde bunu bulduk
Pasta dedik yaTamamdır ben nede olsa yapmıştım. Neymiş yeni kategori, ip ucu lütfen
Ne pastası ya Allah aşkınaPasta dedik ya