Oklava çekmesi ile kat kat olan arasında direk oklava ile açıp dolamak daha kolay benceBence baklava kolay
Kesmesi bile işO daha zor
Bence deBence baklava
Aneeee napcaz şimdiTatlıdan nefret ediyorum bu ara, sorun yok. Asıl darbeyi bana yaprak sarmaları vurmuştu.
Ama uzun sürebilir baklava çabuk olur. Bence merdane ile açmayı deneOklava çekmesi ile kat kat olan arasında direk oklava ile açıp dolamak daha kolay bence
Dilim baklavayı kesmesi daha zor.Kesmesi bile iş
Zuckerberg’e söyleyelim de hamilelere yemek paylaşımları gözükmesin.Bence engelle
Aynen ben de dilim baklavayı demek istemiştimDilim baklavayı kesmesi daha zor.
Tamam sen hangisini istiyorsan deneyimle
Nevoş sen çaya baklava yapan kişisinAma uzun sürebilir baklava çabuk olur. Bence merdane ile açmayı dene
Seve seve kırarSen baklava yap. Eşine söyle ceviz kırsın
Burada parasıyla da bulamıyorsun o sarmadan. Hazır satılanların hepsi Antep usulü. Yazıklağr olsun.Aneeee napcaz şimdisen beni görmezden gel en iyisi Margaretciğim gidişat kötü
Annem de merdane ile açıyorAma uzun sürebilir baklava çabuk olur. Bence merdane ile açmayı dene
Çok doğru bir yere parmak bastın.Cano’ların aylık mutfak masrafı 8300 lira.
Biz yapamadık o yapsınZuckerberg’e söyleyelim de hamilelere yemek paylaşımları gözükmesin.
Tarife göre birine yaptırsan yada yapsan mıBurada parasıyla da bulamıyorsun o sarmadan. Hazır satılanların hepsi Antep usulü. Yazıklağr olsun.
Yaparsın bence boynuz kulağı geçtiNevoş sen çaya baklava yapan kişisin
Ben senin kadar tecrübeli değilim ki