EvetAlsem su bizim bebeli alsem bidahami hamiş mis doğrumu anladım
Depresyonun dibi,sen nasılsın?Nörüyonuz laaağğ yarın akşama kadar 5 GB netim var
Heeee millet çalışıyor beybiii bos durmak yokAlsem su bizim bebeli alsem bidahami hamiş mis doğrumu anladım
Eneeem hayirli uğurlu olsun inşallah canım
Bende bedava gelince depresyonun d sinden döndüm şükür attım kendimi hemen buralaraDepresyonun dibi,sen nasılsın?
O birdaha istiyormuydu ki hani bebede küçük olunca beklemiyordum vallahiHeeee millet çalışıyor beybiii bos durmak yok
Evden ameliyatla çıkaracaklar beni yakında,hiç sıkılmıyorum daEneeem hayirli uğurlu olsun inşallah canımalsem
Bende bedava gelince depresyonun d sinden döndüm şükür attım kendimi hemen buralara
Hayırdır kapı mapı actirmayan neyin depresyonu buuuu
Hayırdır aşkom hasta mısın yoksaIyi akşamlar aşkomtüm gün evdeydim,kapı kilitlerini bile açmadım koca gün
Sen daha bekleAlsem su bizim bebeli alsem bidahami hamiş mis doğrumu anladım
Olur öyle arada güzel pozitif olumlamalar gönderelim evreneEvden ameliyatla çıkaracaklar beni yakında,hiç sıkılmıyorum dageldiler öyle,belli bir şey yok
Yok aşkom değilim şükür,evden hiç çıkasım yokHayırdır aşkom hasta mısın yoksa
Deneyelim bakalımOlur öyle arada güzel pozitif olumlamalar gönderelim evreneyımışacık olalım
Eyi eyi böyle eyiSen daha bekle
Kocası kandırmış kuzu süt korur diyeO birdaha istiyormuydu ki hani bebede küçük olunca beklemiyordum vallahi
Aşko bende bugün regl oldum ve ölüyorumYok aşkom değilim şükür,evden hiç çıkasım yoksen nasılsın?
Çok teşekkür ederiz ablacımHanımlar hepinizin el ve emeğinize sağlık, hak eden kazansın başarılar. Yeni ylıınızda şimdiden kutlu olsun. Öpüyorum hepinizi.
Geçmiş olsun aşkomAşko bende bugün regl oldum ve ölüyorum
Aşko havalardan kaynaklı insanın bir şey yapması yok