Aynen canım 3 hafta olacak neredeyse. Gitti sanıyorsun, tekrar başa sarıyor. Acayip bişeyYaaa daha geçmedi mioff bu salgın çok kötü canom ya geldi mi gitmek bilmiyor zombi olmuş ibs bir an önce geçirirsiniz cancazim bende iyi şükür canocum sampiyonun muyum gerçekten
2,5 aydan fazla çekmiştim ben,Nalet hastalıkAynen canım 3 hafta olacak neredeyse. Gitti sanıyorsun, tekrar başa sarıyor. Acayip bişey
Şampiyonsun tabiii. Fasülyeliğeee bir adımın kaldı
Ayy inşallah canım. Çocuğun ciğerleri çıktı öksürmekten2,5 aydan fazla çekmiştim ben,Nalet hastalıko kadar sürmesin canom
Fasulye olmayayım kalsın biraz
Oyyy kıyamam yaa,rabbim şifa versin bir an önce inş hepinize canomAyy inşallah canım. Çocuğun ciğerleri çıktı öksürmekten
Tabi hemen olma bencede
Amin canımOyyy kıyamam yaa,rabbim şifa versin bir an önce inş hepinize canom
Yeni dimahlar bekleniyor
Mutlu yıllar canımİyi kötü bir yılıda geride bıraktık.
Önümüzdeki yıl umut dolu bir yıl olsun.
Gönlünüzde ne varsa sizi bulsun
Mutlu yıllar
Canooom çok geçmis olsun kuzummmHastayız valla ağzım burnum patladı. Sesim çıkmıyor. Sopa yemiş gibiyim. Sıcak su torbası ile yaşıyorum
Sen nasılsın şampiyonumm
Sağol perişkomCanooom çok geçmis olsun kuzummm
Geçmiş olsun bebeyimHastayız valla ağzım burnum patladı. Sesim çıkmıyor. Sopa yemiş gibiyim. Sıcak su torbası ile yaşıyorum
Sen nasılsın şampiyonumm
Teşekkür ederim canımcımmGeçmiş olsun bebeyim
Sanada mutlu yıllarHepinize mutlu yıllar çiçeklerimmm
Yaaa nevosummm çok teşekkür ederim
Amin inşallah canımYaaa nevosummm çok teşekkür ederiminş bu yıl hep böyle şans mutluluk ile geçer ne güzel başlıyorum bu yila darısı hepimizeee