- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
Aşko içine kapanma oda iyi değil Ama insan bazen yoruluyor değil miGeçmiş olsun aşkom belki de ondan,yağmıyor da,sadece soğuk kimse arayıp çağırmasın diye dua ediyorum resmen,konuşasım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko içine kapanma oda iyi değil Ama insan bazen yoruluyor değil miGeçmiş olsun aşkom belki de ondan,yağmıyor da,sadece soğuk kimse arayıp çağırmasın diye dua ediyorum resmen,konuşasım yok
Aşko,hangi biriyle savaşıp galip çıkacağımı şaşırdım desem,güçlü kadınsın, halledersin diyor herkes ama,insanız, olmuyor işteAşko içine kapanma oda iyi değil Ama insan bazen yoruluyor değil mi
Olmuyor aşkoAşko,hangi biriyle savaşıp galip çıkacağımı şaşırdım desem,güçlü kadınsın, halledersin diyor herkes ama,insanız, olmuyor işte
Yapsaydım sunuma özenmeyecektim ya bilemedim o yüzdenSen yapınca öyle olmazdı
Güçlü olmak zorunda kalmadan yaşamak istemek bence çok değil aşko,anlamıyorlar evet ,anlamayacaklar daOlmuyor aşko
Kimse anlamıyor
Bir süre öyle yapYapsaydım sunuma özenmeyecektim ya bilemedim o yüzden
Yeni yıl senin için çok güzel olsunGüçlü olmak zorunda kalmadan yaşamak istemek bence çok değil aşko,anlamıyorlar evet ,anlamayacaklar da
Amin aşkom benim, senin için de inşallahYeni yıl senin için çok güzel olsun
Hepsi geldi geçti çok şükür diyeceğin günler olsun inşallah
Amin aşkomAmin aşkom benim, senin için de inşallah
Sağ ol aşkoEneeem hayirli uğurlu olsun inşallah canım alsem
TamamBir süre öyle yap
Canom nerelerdesinİyi kötü bir yılıda geride bıraktık.
Önümüzdeki yıl umut dolu bir yıl olsun.
Gönlünüzde ne varsa sizi bulsun
Mutlu yıllar
Hastayız valla ağzım burnum patladı. Sesim çıkmıyor. Sopa yemiş gibiyim. Sıcak su torbası ile yaşıyorumCanom nerelerdesin
Yaaa daha geçmedi mi off bu salgın çok kötü canom ya geldi mi gitmek bilmiyor zombi olmuş ibs bir an önce geçirirsiniz cancazim bende iyi şükür canocum sampiyonun muyum gerçektenHastayız valla ağzım burnum patladı. Sesim çıkmıyor. Sopa yemiş gibiyim. Sıcak su torbası ile yaşıyorum
Sen nasılsın şampiyonumm