- 28 Haziran 2011
- 59.225
- 149.462
KocamaaaaKime bu kinlerr alllllloooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KocamaaaaKime bu kinlerr alllllloooooo
Boş yapmasın ordaaaaaaaKocamaaaa
Hahahah nededi bacumaa birseyler aldin diyemi yoksa kiyma meselesimiSunum yaparken kavga ettik o yüzden kapak oldu
Yok kız ne gerek varmis boşuna uğraşıyormusum,sacmaymisHahahah nededi bacumaa birseyler aldin diyemi yoksa kiyma meselesimi
Daha 2 gün önce seni andım biliyor musun? Anacığın güzel elleriyle oğluma süveter örmüştü,kimseye vermeye kıyamadım sakladim. Kız kardeşimin oğlu oldu,o giyiyor şimdi. Ne güzelmiş bu dedi,taaaa malatyalardan özel yapım tabii güzel dedimYok yok hıyar olamazsın
Bizim gönüllerimiz bir ara ara görüşüyoruz zaten
İşe mi başladın yoksa
CanımDaha 2 gün önce seni andım biliyor musun? Anacığın güzel elleriyle oğluma süveter örmüştü,kimseye vermeye kıyamadım sakladim. Kız kardeşimin oğlu oldu,o giyiyor şimdi. Ne güzelmiş bu dedi,taaaa malatyalardan özel yapım tabii güzel dedim
Yok çalışmak bana göre değil, yoruluyom oglan 1. Sınıfa başladı,okulu uzak. Servise vermeye kıyamadım Onu getir götür yapiyorum. Perişanım
Adamların klasik lafları benimkide derYok kız ne gerek varmis boşuna uğraşıyormusum,sacmaymis
Sonlarda olacagı kesinAcaba kaç oy alırdı
Sen de alırsınHahaha şkaa biyanaa hakeden aliyo
Sen yapınca öyle olmazdıSonlarda olacagı kesin
NaletlerAdamların klasik lafları benimkide der
Bundan daha iyisi olamazdı oyy
Gene olamadın 1 diyo dedim ilkkez 4 cü sıradayım ya zirlama dediimmNaletler
İyi akşamlar aşkom sen nerelerdesinYakşamlar
Seninde ellerine sağlık canımcım urfacımEline sağlık perriii
Alsem su bizim bebeli alsem bidahami hamiş mis doğrumu anladımAlsem de bebe yapmış periskom
Iyi akşamlar aşkom tüm gün evdeydim,kapı kilitlerini bile açmadım koca günİyi akşamlar aşkom sen nerelerdesin