- 8 Haziran 2013
- 56.117
- 149.022
Sana kalsa birinci olmaya gönlün de yoktu amaaa sonuç ortadaBen şimdi kesin kazandım dimiii fasille sevmiyom kalsın canom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana kalsa birinci olmaya gönlün de yoktu amaaa sonuç ortadaBen şimdi kesin kazandım dimiii fasille sevmiyom kalsın canom
Canom biliyor musun bu tarifi hiç istemedim çok korktum aslinda JOYz Bebesi çok gaz verdi al al al yaparsın diye onun sayesinde oldu yoksa ben senin tarifi çok istemiştim kocama kapak yapacağım için ayrica mutlu oldumSana kalsa birinci olmaya gönlün de yoktu amaaa sonuç ortada
Yerim darSana kalsa birinci olmaya gönlün de yoktu amaaa sonuç ortada
Olsun kurtulalımTebrikleeerrrrr ateşli hatuuuunnnnFasülye olmana son bir adım kaldı
Boşver. Herşey de vardır bir hayır. Kalkanı aldığın iyi olmuş. Hamburgerin sonucu ortada Ben bile şu oy tablosuna şaşkınım. Tahminlerimde ilk ikide sen ve Nevreste vardı. Ben bu kadar az oy alacağımı düşünmüyordum şahsen. Makarnada ki gibi yine diplerdeyimCanom biliyor musun bu tarifi hiç istemedim çok korktum aslinda JOYz Bebesi çok gaz verdi al al al yaparsın diye onun sayesinde oldu yoksa ben senin tarifi çok istemiştim kocama kapak yapacağım için ayrica mutlu oldum
Yok daha kesin değilBen şimdi kesin kazandım dimiii fasille sevmiyom kalsın canom
Siz beğendiniz ama beyti hep az oy alıyorduBoşver. Herşey de vardır bir hayır. Kalkanı aldığın iyi olmuş. Hamburgerin sonucu ortada Ben bile şu oy tablosuna şaşkınım. Tahminlerimde ilk ikide sen ve Nevreste vardı. Ben bu kadar az oy alacağımı düşünmüyordum şahsen. Makarnada ki gibi yine diplerdeyim
Demek ki neymiş ilk tarifi kapmanında bir avantajı yokmuş
Sonra meydan boşBide JOYz hanımefendisi var Biran önce fasülyeliğeee inşallah
Nevoş şimdi tablo gibi yapmışsın hakkını yememek lazım.Siz beğendiniz ama beyti hep az oy alıyordu
Bence iyi gidiyor. Seneye istenecek ilk iki tarif belli oldu
Bu meydan hiç boş kalmazSonra meydan boş
Hiç düşündüğümüz gibi olmuyor canocum, bende çok şaşırdım bu sonuca. Artık tahmin etmek imkansız. Sorun ne tarif ne sunumBoşver. Herşey de vardır bir hayır. Kalkanı aldığın iyi olmuş. Hamburgerin sonucu ortada Ben bile şu oy tablosuna şaşkınım. Tahminlerimde ilk ikide sen ve Nevreste vardı. Ben bu kadar az oy alacağımı düşünmüyordum şahsen. Makarnada ki gibi yine diplerdeyim
Demek ki neymiş ilk tarifi kapmanında bir avantajı yokmuş
Aynen öyleHiç düşündüğümüz gibi olmuyor canocum, bende çok şaşırdım bu sonuca. Artık tahmin etmek imkansız. Sorun ne tarif ne sunum
Hee tmm o zaman daha söylemedim nevos kocam beye biraz daha beklesinYok daha kesin değil
Ocakta bomba olarak düşecek sahalara canomBide JOYz hanımefendisi var Biran önce fasülyeliğeee inşallah
Ama nevos beyninin sunumu ortada,onu yabana atmamak lazımSiz beğendiniz ama beyti hep az oy alıyordu
Bence iyi gidiyor. Seneye istenecek ilk iki tarif belli oldu
İnsanların psikolojilerini bilemiyoruzAynen öyle
Teşekkür ederim canım benimNevoş şimdi tablo gibi yapmışsın hakkını yememek lazım.
Teşekkür ederim canım benimAma nevos beyninin sunumu ortada,onu yabana atmamak lazım
Söyle söyle kesinHee tmm o zaman daha söylemedim nevos kocam beye biraz daha beklesin