Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
Canom biliyor musun bu tarifi hiç istemedim çok korktum aslinda🥺 JOYz JOYz Bebesi çok gaz verdi al al al yaparsın diye 🙈 onun sayesinde oldu🙊🥳 yoksa ben senin tarifi çok istemiştim 🤭 kocama kapak yapacağım için ayrica mutlu oldum🤣
Boşver. Herşey de vardır bir hayır. Kalkanı aldığın iyi olmuş. Hamburgerin sonucu ortada 😂 Ben bile şu oy tablosuna şaşkınım. Tahminlerimde ilk ikide sen ve Nevreste vardı. Ben bu kadar az oy alacağımı düşünmüyordum şahsen. Makarnada ki gibi yine diplerdeyim 😂
Demek ki neymiş ilk tarifi kapmanında bir avantajı yokmuş

Boşver. Herşey de vardır bir hayır. Kalkanı aldığın iyi olmuş. Hamburgerin sonucu ortada 😂 Ben bile şu oy tablosuna şaşkınım. Tahminlerimde ilk ikide sen ve Nevreste vardı. Ben bu kadar az oy alacağımı düşünmüyordum şahsen. Makarnada ki gibi yine diplerdeyim 😂
Siz beğendiniz ama beyti hep az oy alıyordu😁
Bence iyi gidiyor. Seneye istenecek ilk iki tarif belli oldu😁

Hiç düşündüğümüz gibi olmuyor canocum, bende çok şaşırdım bu sonuca. Artık tahmin etmek imkansız. Sorun ne tarif ne sunum 🤷‍♀️

X