- 8 Haziran 2013
- 56.247
- 149.330
Kız ben niye takip etmiyorum seni hemen bulayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben niye takip etmiyorum seni hemen bulayım
Sen böyle devam et inşallah büyütürsün zamanlaÜşengeçlik bana göre değil
İnşallah canım benimSen böyle devam et inşallah büyütürsün zamanla
Senin kumral olduğunu düşündüm hep. Saçlarında kumraldan daha açık tonlar da var ama. Dudaklarının çok güzel olduğunu daha önce söylemişler miydi?Benim hakkımda bir şeyler yaz bakalım tutuyor mu
Köfte? İstemez misinBakanları anında büyülemek için öyle olur genelde, o yüzden tahmin etmiştim.
Oluyorsa vereyimOnu da kendisi halletsin
Ama gönlü yok gibiOluyorsa vereyim
Teşekkür ederim ama şimdi yalnızım, kalabalık içinde ver ne vereceksen de bari biri doktora neyin götürür beni.Köfte? İstemez misin
Bir takipçi bir takipçidir ya burada yaptıklarını atsan yeterBen bakmıyorum sende bakma boşver
Eeee daha dahaAramızdaSenin kumral olduğunu düşündüm hep. Saçlarında kumraldan daha açık tonlar da var ama. Dudaklarının çok güzel olduğunu daha önce söylemişler miydi?
İnsana huzur veren, sakinleştiren bir enerjin var.
Tutarsa şimdi kuyruk olur burda he. Topigin adını değiştirmeniz gerekir
Kaç milyon verecekAma gönlü yok gibi
Ben sayfayı iyice batırırımNevoş JOYz a sat orayı
İnstada gördün mü hiç bilmem hesap satıyorlar. Satılık hesap
Bir yaşıma daha girdim
Ay aman çok da aramasınlar, darlamasinlar.Eeee daha dahaAramızda
Daralan beni arıyor demek rahatlatıyorum
Sağolasin canım normal zamanda da yalnızım çünküGüzelciğimm çok geçmiş olsun yaa Allah acil şifalar versin bitki çayları meyvelerle falan da destekle kendini neden kimse yok yanında
Sadece arasalar keşkeAy aman çok da aramasınlar, darlamasinlar.
Az alttan al nevoş milyonu kim bulmuşKaç milyon verecek
Öyle olmaz sen de pişireceksin en son hep beraber yicez.Teşekkür ederim ama şimdi yalnızım, kalabalık içinde ver ne vereceksen de bari biri doktora neyin götürür beni.