Çabucak düşer inşallah aşkomIhlamur,zencefil,bal karışımı içiyorum, insallah fayda eder ateş cok yordu beni
Şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çabucak düşer inşallah aşkomIhlamur,zencefil,bal karışımı içiyorum, insallah fayda eder ateş cok yordu beni
Aleyküm selam ikizimTamam selam söylersin
Boş işler müdürüyüm birazYuh artık kadın tasarımcı çıktı.
Nerden alıyorsun bu aklııı Yurdagül
Hepinizde tatlı meraklısı çıktınızŞöyle bir Şerbetli tatlı olsada yesek
Ama gerçekten sunumda kafan çok başka çalışıyor. İnstagramda paylaşım yapsan yürür gidersinBoş işler müdürüyüm biraz
Amin aşkom,canımın içiÇabucak düşer inşallah aşkom
Şifa olsun
ooO (Korkuyorum dersem sinirlenebilir ne yapacağı belli olmaz. Korkmuyorum desem yine bir şey yapabilir. Dur bakalım.)Benden korkuyor musun?
CanımAmin aşkom,canımın içi
Keşke senin kadar çalışkan olabilsemAma gerçekten sunumda kafan çok başka çalışıyor. İnstagramda paylaşım yapsan yürür gidersin
Yap bir şerbetli rahatlasın herkesHepinizde tatlı meraklısı çıktınız
Sana ne yapmış olabilir bizim ponçikooO (Korkuyorum dersem sinirlenebilir ne yapacağı belli olmaz. Korkmuyorum desem yine bir şey yapabilir. Dur bakalım.)
Kıyma sevmem ben o yüzden. Çiğ et mıncıklamak falan...
Bi şeyler İç bari buraya kadar gelmişsin…ooO (Korkuyorum dersem sinirlenebilir ne yapacağı belli olmaz. Korkmuyorum desem yine bir şey yapabilir. Dur bakalım.)
Kıyma sevmem ben o yüzden. Çiğ et mıncıklamak falan...
Onu herkes yapamazYap bir şerbetli rahatlasın herkes
Kategori baklava olsun
Haftada 2 tarif paylaşsan yine iyi hobi olarak görüyorum ben. Büyük hedeflerim yok. Sende öyle yapabilirsinKeşke senin kadar çalışkan olabilsem
Sen iyice saldın sayfayı. Allaha emanet duruyorBen üç gün ekleyip üç ay sayfaya bakmayanlardanım
Tatlı istiyorlar ya, yapsınlarOnu herkes yapamaz
geldim tam da hazir kofte aldigim gunun aksami kategoriye gelTenceresiz kaldim anne tavanı kap gel
Ayy Nevoş oraya kadar vaktin kalıyor mu acabaBen üç gün ekleyip üç ay sayfaya bakmayanlardanım