Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KöftelerPratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri
Kara kahveler, acı çikolatalar, zehirli iksirler... Daha neler var da şimdi görür bana kafayı takar diye yazmıyorum. Korkunclu siyah kanatları olduğuna da inanıyorum. Gerçi simsiyah saç, beyaz ten ve siyah tonlarda makyajla harika olur ama olsun.
Kara kahveler, acı çikolatalar, zehirli iksirler... Daha neler var da şimdi görür bana kafayı takar diye yazmıyorum. Korkunclu siyah kanatları olduğuna da inanıyorum. Gerçi simsiyah saç, beyaz ten ve siyah tonlarda makyajla harika olur ama olsun.