- 8 Haziran 2013
- 56.247
- 149.329
Rastlantının böylesigeldim tam da hazir kofte aldigim gunun aksami kategoriye gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rastlantının böylesigeldim tam da hazir kofte aldigim gunun aksami kategoriye gel
Kara kahveler, acı çikolatalar, zehirli iksirler... Daha neler var da şimdi görür bana kafayı takar diye yazmıyorum. Korkunclu siyah kanatları olduğuna da inanıyorum. Gerçi simsiyah saç, beyaz ten ve siyah tonlarda makyajla harika olur ama olsun.Sana ne yapmış olabilir bizim ponçik
Yok bebeyim ben sizinle aşık bile atamam kahvaltıya gözleme yapan kadınsın, ben ancak imrenirim böyleHaftada 2 tarif paylaşsan yine iyi hobi olarak görüyorum ben. Büyük hedeflerim yok. Sende öyle yapabilirsin
Teşekkür ederim
kesin almissindir sen tarif ben katrgori acildigi saatlerde uyuyordumRastlantının böylesi
Çay içtim yeni. Doluyum. Başka zamana inşallah.Bi şeyler İç bari buraya kadar gelmişsin…
Saçlarım simsiyah tenim de beyaz sayılır doğruKara kahveler, acı çikolatalar, zehirli iksirler... Daha neler var da şimdi görür bana kafayı takar diye yazmıyorum. Korkunclu siyah kanatları olduğuna da inanıyorum. Gerçi simsiyah saç, beyaz ten ve siyah tonlarda makyajla harika olur ama olsun.
Zamanım yokSen iyice saldın sayfayı. Allaha emanet duruyor
Üşengeçlik bana göre değilYok bebeyim ben sizinle aşık bile atamam kahvaltıya gözleme yapan kadınsın, ben ancak imrenirim böyle
Benim hakkımda bir şeyler yaz bakalım tutuyor muKara kahveler, acı çikolatalar, zehirli iksirler... Daha neler var da şimdi görür bana kafayı takar diye yazmıyorum. Korkunclu siyah kanatları olduğuna da inanıyorum. Gerçi simsiyah saç, beyaz ten ve siyah tonlarda makyajla harika olur ama olsun.
Güzelciğimm çok geçmiş olsun yaa Allah acil şifalar versin bitki çayları meyvelerle falan da destekle kendini neden kimse yok yanındaAteşim çıkıyor,boğaz ağrım var biraz da ,simdi de burnum tıkandı kimse yok aşkom ,kim olsun
DoğruZamanım yok
Bakanları anında büyülemek için öyle olur genelde, o yüzden tahmin etmiştim.Saçlarım simsiyah tenim de beyaz sayılır doğru
Demi yaTatlı istiyorlar ya, yapsınlar
Asıl biz kimden korkmalıyız bilemedimBakanları anında büyülemek için öyle olur genelde, o yüzden tahmin etmiştim.
Nevoş JOYz a sat orayıAçtım işte öyle duruyor
Hep istiyorum ama olmuyor
Eee çok takipçisi yokNevoş JOYz a sat orayı
İnstada gördün mü hiç bilmem hesap satıyorlar. Satılık hesap
Bir yaşıma daha girdim
Onu da kendisi halletsinEee çok takipçisi yok
Kız ben niye takip etmiyorum seni hemen bulayımAçtım işte öyle duruyor