- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.452
Biliyorum.Yav sana kafayı taktım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum.Yav sana kafayı taktım.
Şuan aktif mioglum hesabini buyutup satmayi dusunuyordu da ordan biliyorim brawl stars pubg hesabi
youtube sayfalari yok esimden izin alamadilar oyun hesaplari aktifŞuan aktif mi
Bizde şans mı varRiskli, hiç bulaşmayalım
Var var 10 sene oldu alalı, ama araba eşimden pek kalmıyor banaEhliyetin var mı
Seninkini yenilemek yenisini almaktan daha kolayArabam var benim ama bir üst modelini alsak fena olmaz
Şansın ş si olsa yine idare ederdiBizde şans mı var
Aa ben bilmiyordum güzelciğimm. O halde kendini sakın ihmal etme tamam mıSağolasin canım normal zamanda da yalnızım çünkü
bugun bana da musteri cikti bizim okula servis cikmiyor ogrecni sayisi az oldugundan ..kadinin biri diyor ki brnim cocugumu sen gotur karsiligi neyse vereyim dedim sizin eviniz ters kaliyor goturememBizim durum tam tersi
Olsun yine bil ama sürme. Bende istiyorum ama cesaretim yokVar var 10 sene oldu alalı, ama araba eşimden pek kalmıyor bana
Yaa ne güzelBizim durum tam tersi
O sıkıntı ya ben hiç o işe bulaşmambugun bana da musteri cikti bizim okula servis cikmiyor ogrecni sayisi az oldugundan ..kadinin biri diyor ki brnim cocugumu sen gotur karsiligi neyse vereyim dedim sizin eviniz ters kaliyor goturemem
Sağol tatlı kalplimAa ben bilmiyordum güzelciğimm. O halde kendini sakın ihmal etme tamam mı
Bilmediğimiz her şey zor gibi gelir zaten, bi adım at gerisi gelirOlsun yine bil ama sürme. Bende istiyorum ama cesaretim yok
Sana kesinlikle lazım, iyi ki kullanıyorsun ve araban var yoksa işin zordu NevoşAma ne yapayım bana lazım
Şans? o da bir köfte çeşidi mi?Bizde şans mı var