- 8 Haziran 2013
- 56.246
- 149.328
Birinciliği kimseye kaptırmayacak bir tarif.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birinciliği kimseye kaptırmayacak bir tarif.
Yeme kısmına katılırım ben. Siz yapın da bir.Sen katılmıyor musun
Türklerden çalmışlar onlar da
17 canımNevoş kaç tarif verdin
Sunumda patlatirsam bomba olur bakalım elimden geleni yapacağımBence geç kalmadın bomba bir tarif kaptın
Ya çok eğlenirdik. Kıyma falanYeme kısmına katılırım ben. Siz yapın da bir.
Grip falan mı oldun yanında biri var mıSağol aşkom
Muhteşem sunumlu yapmamaya çalışTürklerden çalmışlar onlar da
İnşallah canım benimSunumda patlatirsam bomba olur bakalım elimden geleni yapacağım
Allah şifa versii canım. Limonlu baharatlı çayları içmeyi ihmal etmiyoruz. Ayrıca ben elma kabuğu çayını keşfettim canım. Elmayı soy kabuklarını tencereye al içine varsa kabuk tarçın at üzerini geçecek kadar kaynar su ekle üç beş dakika haşlandıktan sonra süzüp iç boğazı müthiş yumuşatıyor çok iyi hissettiriyor.Sağol canım, oyleye benziyor evet
Fire vermeden herkes yapar inşallah gayet iyi17 canım
Ateşim çıkıyor,boğaz ağrım var biraz da ,simdi de burnum tıkandı kimse yok aşkom ,kim olsunGrip falan mı oldun yanında biri var mı
İnşallah Daha alan olurFire vermeden herkes yapar inşallah gayet iyi
Yarin elma alıp deneyeyim canım,çok sağolAllah şifa versii canım. Limonlu baharatlı çayları içmeyi ihmal etmiyoruz. Ayrıca ben elma kabuğu çayını keşfettim canım. Elmayı soy kabuklarını tencereye al içine varsa kabuk tarçın at üzerini geçecek kadar kaynar su ekle üç beş dakika haşlandıktan sonra süzüp iç boğazı müthiş yumuşatıyor çok iyi hissettiriyor.
Ateşin varDikkat etAteşim çıkıyor,boğaz ağrım var biraz da ,simdi de burnum tıkandı kimse yok aşkom ,kim olsun
Sunum Allahu ekber dağlarına çıksa da boşşş.Muhteşem sunumlu yapmamaya çalış
Ihlamur,zencefil,bal karışımı içiyorum, insallah fayda eder ateş cok yordu beniAteşin varDikkat et
İlaç aldın mı
Bununla birinci olana iphone alın işteBununla birinci olursanDaha bir şey demeyeceğim