- 8 Haziran 2013
- 57.298
- 152.084
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeme kısmına katılırım ben. Siz yapın da bir.Sen katılmıyor musun![]()
Türklerden çalmışlar onlar da
17 canımNevoş kaç tarif verdin![]()
Sunumda patlatirsam bomba olur bakalım elimden geleni yapacağımBence geç kalmadın bomba bir tarif kaptın![]()
Ya çok eğlenirdik. Kıyma falanYeme kısmına katılırım ben. Siz yapın da bir.![]()
Grip falan mı oldun yanında biri var mıSağol aşkom![]()
İnşallah canım benimSunumda patlatirsam bomba olur bakalım elimden geleni yapacağım![]()
Allah şifa versii canım. Limonlu baharatlı çayları içmeyi ihmal etmiyoruz. Ayrıca ben elma kabuğu çayını keşfettim canım. Elmayı soy kabuklarını tencereye al içine varsa kabuk tarçın at üzerini geçecek kadar kaynar su ekle üç beş dakika haşlandıktan sonra süzüp iç boğazı müthiş yumuşatıyor çok iyi hissettiriyor.Sağol canım, oyleye benziyor evet
Fire vermeden herkes yapar inşallah17 canım![]()
Ateşim çıkıyor,boğaz ağrım var biraz da ,simdi de burnum tıkandıGrip falan mı oldun yanında biri var mı![]()
İnşallahFire vermeden herkes yapar inşallahgayet iyi
Yarin elma alıp deneyeyim canım,çok sağolAllah şifa versii canım. Limonlu baharatlı çayları içmeyi ihmal etmiyoruz. Ayrıca ben elma kabuğu çayını keşfettim canım. Elmayı soy kabuklarını tencereye al içine varsa kabuk tarçın at üzerini geçecek kadar kaynar su ekle üç beş dakika haşlandıktan sonra süzüp iç boğazı müthiş yumuşatıyor çok iyi hissettiriyor.
Ateşin varAteşim çıkıyor,boğaz ağrım var biraz da ,simdi de burnum tıkandıkimse yok aşkom ,kim olsun
![]()
Sunum Allahu ekber dağlarına çıksa da boşşş.Muhteşem sunumlu yapmamaya çalış
![]()
Ihlamur,zencefil,bal karışımı içiyorum, insallah fayda ederAteşin varDikkat et
İlaç aldın mı![]()
Bununla birinci olana iphone alın işteBununla birinci olursanDaha bir şey demeyeceğim
![]()