- 8 Haziran 2013
- 56.246
- 149.328
Senin zaten her zamanki hallerin. AlıştıkSunum Allahu ekber dağlarına çıksa da boşşş.
Makarnada da neymiş efendim sunumu zayıflamış, iyi değilmiş vs. Sonuç 1. Oldun.
İçine sinen sunum olsa kim bilir ne olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin zaten her zamanki hallerin. AlıştıkSunum Allahu ekber dağlarına çıksa da boşşş.
Zencefil çayı boğaza çok iyi geliyor, kışın hep icerim iki ay çektiğim gribim yeniden başladı, bu hastalık hiç geçmiyor hemşomYarin elma alıp deneyeyim canım,çok sağol
Aldınmı lenNevreste yaaaaaaa
Seçim yatırımı diyorsunBununla birinci olana iphone alın işte
Aldım balımAldınmı len
O kadar da kalmasa iyi olurZencefil çayı boğaza çok iyi geliyor, kışın hep icerim iki ay çektiğim gribim yeniden başladı, bu hastalık hiç geçmiyor hemşom
Ya onda yapraklardan runner falan yapacaktım. Bahçeden koparmaya utandım, tavugu da cıkarmış bulununca öyle doğaçlama yapıverdim, planlı olmayınca içime de sinmemiştiSenin zaten her zamanki hallerin. Alıştık
Makarnada da neymiş efendim sunumu zayıflamış, iyi değilmiş vs. Sonuç 1. Oldun.
İçine sinen sunum olsa kim bilir ne olurdu
İnş kalmaz hemso, etrafimdaki herkes tekrarladı mikroplar çok dirençli artıkO kadar da kalmasa iyi olur
Allah şifa versin hepimize hemşomİnş kalmaz hemso, etrafimdaki herkes tekrarladı mikroplar çok dirençli artık
Ya çok eğlenirdik. Kıyma falan
Evet kuzu
Hahahahahahaha ben mi alıyorum tamam topik topik gezip makarna dağıtayım bariSeçim yatırımı diyorsun
A101 teknesi de verirsen oyum sana. Tüm Tekirdağ ı toplar gelirim
Yuh artık kadın tasarımcı çıktı.Ya onda yapraklardan runner falan yapacaktım. Bahçeden koparmaya utandım, tavugu da cıkarmış bulununca öyle doğaçlama yapıverdim, planlı olmayınca içime de sinmemişti
Bir süre olmayacak ikizim. Öyle olması gerekiyor
OoyyyyyEvet kuzu
Eskiden nevoş topik topik gezer link atardı yıllar önceydi tabi. Ben o ara oy atıyordum sadece.Hahahahahahaha ben mi alıyorum tamam topik topik gezip makarna dağıtayım bari
Benden korkuyor musun?
Ooyyyyy
Tamam selam söylersinBir süre olmayacak ikizim. Öyle olması gerekiyor