GeliyorSen katıl
Ama öyleKaynanama torunun aynı anasının kopyası denmesi şoku.
Benimki aynıEvet renkler değişmiş
Ben lila kullanıyorum değişmişBenimki aynı
Kayın aile oğlanın burun deliklerinden tut ayak serçe parmağına kadar her yerini kendi tarafına benzettiği için küçük çaplı bir şok yaşadılar.Ama öyle
Bizimde hep öyleydi. Büyüyünce pes ettiler. Kızlar copy pasteKayın aile oğlanın burun deliklerinden tut ayak serçe parmağına kadar her yerini kendi tarafına benzettiği için küçük çaplı bir şok yaşadılar.
Aşkom
Oğlan da sana benziyor ki.Bizimde hep öyleydi. Büyüyünce pes ettiler. Kızlar copy paste
Aynen ama ona şimdilik ses çıkarmıyorumOğlan da sana benziyor ki.
Kuzu kaynanana gözlük al bence yılbaşı hediyesiKayın aile oğlanın burun deliklerinden tut ayak serçe parmağına kadar her yerini kendi tarafına benzettiği için küçük çaplı bir şok yaşadılar.
ZaaaaaaaaaaKuzu kaynanana gözlük al bence yılbaşı hediyesi
Neyin hırsı bu acabaZaaaaaaaaaaYa hayır bir de babasına benzetseler neyse. Babasının dıdısının dıdısına benziyormuş ne alakaysa. En son şey dedim sizin sülalede ne gezer o güzellik hahdhhshdjd
Benim kvde benim kızı eşimin kuzeninin kızına benzetiyordu ve çocuk babasına benziyorZaaaaaaaaaaYa hayır bir de babasına benzetseler neyse. Babasının dıdısının dıdısına benziyormuş ne alakaysa. En son şey dedim sizin sülalede ne gezer o güzellik hahdhhshdjd
Sabır ya hahahahaha yeminle hepsi ayrı bir çeşit.Benim kvde benim kızı eşimin kuzeninin kızına benzetiyordu ve çocuk babasına benziyorAnnesi eşimin kuzeni
Sağ ol canım benimFüze atmışsın resmen bam bam bam
Bu mu hafif duyda inanmaSağ ol canım benim
Sizin bombaların yanında hafif kalır