- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Eski oylamalarda pek oy almamış ondan ilklere girerse mutlu olacağımBu mu hafif duyda inanma
Herkes çok mütevazi burda yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski oylamalarda pek oy almamış ondan ilklere girerse mutlu olacağımBu mu hafif duyda inanma
Herkes çok mütevazi burda yaa
Yoo çökertme ile finale kalmışlardı. Aralarında 1 oy vardı yaEski oylamalarda pek oy almamış ondan ilklere girerse mutlu olacağım
Ama köftelerde 6. Olmuş ve ilk 3 yüz oy üstü beyti 46 almışYoo çökertme ile finale kalmışlardı. Aralarında 1 oy vardı ya
Seninle değişir nevosAma köftelerde 6. Olmuş ve ilk 3 yüz oy üstü beyti 46 almış
O biraz sunuma da bağlı. Senin sunum şuan ilklerde ilk 2 kesinAma köftelerde 6. Olmuş ve ilk 3 yüz oy üstü beyti 46 almış
Seninle değişir nevos
Ya yok bu ay kendimi birinci yapmayı planlıyorumO biraz sunuma da bağlı. Senin sunum şuan ilklerde ilk 2 kesin
Bende ondan bahsedecektim. Göster hünerleriniYa yok bu ay kendimi birinci yapmayı planlıyorum
Hacker tutmayı planlıyorumBende ondan bahsedecektim. Göster hünerlerini
Oylamada görüşeceğizHacker tutmayı planlıyorum
Bu beni aşabilir
Bilmeyen gerçek zannedecekOylamada görüşeceğiz
Geçeceksiniz bende onu diyorum zaten
Hangi üyelerin yerine giriyorsun nevoş.Bilmeyen gerçek zannedecek
Bence ben onlara uykudayken falan giriyorum çünkü hatırlamıyorumGeçeceksiniz bende onu diyorum zaten
Hangi üyelerin yerine giriyorsun nevoş.
antebeaşıkbirkadın falan mı
Kim neresinden uyduruyorsa artıkBence ben onlara uykudayken falan giriyorum çünkü hatırlamıyorum
Bende severim bir şeylerde değişiklik yapmayıBence öyle istemişler. Ama biraz renksiz olmuşSiteye nolmuş ya Tükenmezi bitmiş kalemle yazılmış gibi her yer
Neresinden uydurduğu belliKim neresinden uyduruyorsa artık
Hayal gücü kuvvetliymiş
Aynen olmamış böyleBende severim bir şeylerde değişiklik yapmayıBence öyle istemişler. Ama biraz renksiz olmuş
Neresinden uydurduğu belli