Eski oylamalarda pek oy almamış ondan ilklere girerse mutlu olacağımBu mu hafif duyda inanma
Herkes çok mütevazi burda yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski oylamalarda pek oy almamış ondan ilklere girerse mutlu olacağımBu mu hafif duyda inanma
Herkes çok mütevazi burda yaa![]()
Yoo çökertme ile finale kalmışlardı. Aralarında 1 oy vardı yaEski oylamalarda pek oy almamış ondan ilklere girerse mutlu olacağım![]()
Ama köftelerde 6. Olmuş ve ilk 3 yüz oy üstü beyti 46 almışYoo çökertme ile finale kalmışlardı. Aralarında 1 oy vardı ya![]()
Seninle değişir nevosAma köftelerde 6. Olmuş ve ilk 3 yüz oy üstü beyti 46 almış![]()
O biraz sunuma da bağlı. Senin sunum şuan ilklerdeAma köftelerde 6. Olmuş ve ilk 3 yüz oy üstü beyti 46 almış![]()
Seninle değişir nevos![]()
Ya yok bu ay kendimi birinci yapmayı planlıyorumO biraz sunuma da bağlı. Senin sunum şuan ilklerdeilk 2 kesin
Bende ondan bahsedecektim. Göster hünerleriniYa yok bu ay kendimi birinci yapmayı planlıyorum![]()
Hacker tutmayı planlıyorumBende ondan bahsedecektim. Göster hünerlerini![]()
Oylamada görüşeceğizHacker tutmayı planlıyorum
Bu beni aşabilir![]()
Bilmeyen gerçek zannedecekOylamada görüşeceğiz![]()
Geçeceksiniz bende onu diyorum zaten
Hangi üyelerin yerine giriyorsun nevoş.Bilmeyen gerçek zannedecek![]()
Bence ben onlara uykudayken falan giriyorum çünkü hatırlamıyorumGeçeceksiniz bende onu diyorum zaten
Hangi üyelerin yerine giriyorsun nevoş.
antebeaşıkbirkadın falan mı![]()
Kim neresinden uyduruyorsa artıkBence ben onlara uykudayken falan giriyorum çünkü hatırlamıyorum![]()
Bende severim bir şeylerde değişiklik yapmayıSiteye nolmuş yaTükenmezi bitmiş kalemle yazılmış gibi her yer
![]()
Neresinden uydurduğu belliKim neresinden uyduruyorsa artık
Hayal gücü kuvvetliymiş![]()
Aynen olmamış böyleBende severim bir şeylerde değişiklik yapmayıBence öyle istemişler. Ama biraz renksiz olmuş
![]()
Neresinden uydurduğu belli![]()