Çok iyi düşündün onu
Bebişim sen katılsan o bakırların gibi bizi sıraya dizersin gibime geliyor amaAh aşkom, gözlerim açık gitmez bari ,yap yap
Çok iyi düşündün onu
Göster meziyetlerini Nevoşum truva atım
Tamam aşkomAh aşkom, gözlerim açık gitmez bari ,yap yap
Ah bebişim, yapmaya yapmaya köreldim iyiceBebişim sen katılsan o bakırların gibi bizi sıraya dizersin gibime geliyor ama
Yok artik aşkom,böyle şeyler mi düşünülmüş cidden ? AhahahahahTamam aşkombari dedikoduların arkası dolu olsun
Bende ne cevherler var bilsenizÇok iyi düşündün onu
Göster meziyetlerini Nevoşum truva atım
Aşko öyle konuşulmuş ve inananlar olmuş.Yok artik aşkom,böyle şeyler mi düşünülmüş cidden ? Ahahahahah
Yazıklar olsun aşkom başka bir şey demiyorumKendine tarif ayırmayan,yapmak istedigi tarif olsa da soran olursa hemen veren birine bunları söyleyene bravoNevreste ,beynim yandı
TühBende ne cevherler var bilseniz
Ya o değilde ben kız kardeşime neden fasulye tarifler verdimİki üç defa popüler kapmıştır niye onu fasulye yapmadım. Tühhh ya
Allah akıl, fikir ,merhamet versin aşkom,iftira resmen ,yazikYazıklar olsun aşkom başka bir şey demiyorum
YazıkAllah akıl, fikir ,merhamet versin aşkom,iftira resmen ,yaziksen o kadar iş,güç arasında emek harca,arkandan bunlar densin
Sen ve biz seni çok iyi biliyoruz,gerisi ne hali varsa görsün, lütfen üzülme
Allah 'a havale ettimSen ve biz seni çok iyi biliyoruz,gerisi ne hali varsa görsün, lütfen üzülme
En güzeli canımın içiAllah 'a havale ettim
Sen bizim yıldızımızsınbenim de yıldızım olacak
İnanmaaamAh bebişim, yapmaya yapmaya köreldim iyicesizin yanınızdan geçemem
AşkomEn güzeli canımın içi