- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Bikere olmş cnm oda düşükartçıları sürüyor mu canım?
Hssetmedk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bikere olmş cnm oda düşükartçıları sürüyor mu canım?
Demek bunlar hep Ameriganın oyunuydu hee, arkasında da İsrayil varCanım kimi isterse onu yaparım
Ben onları hep pinterestten çaldım zatenYoksa sen ne anlarsın sunumdan, tariften
Tabi ne sandınDemek bunlar hep Ameriganın oyunuydu hee, arkasında da İsrayil var
Biliyorum canımSen kankamsın göz yummam lazımBen onları hep pinterestten çaldım zaten
Dur şu sütlü tatlılarda San Sebastin yasağını ihlal edelim madem, nolacak taşırsınTabi ne sandın
Biliyorum canımSen kankamsın göz yummam lazım
Sen onu yap bende chesecake yapayımDur şu sütlü tatlılarda San Sebastin yasağını ihlal edelim madem, nolacak taşırsın
Nevreste duydum ki senin birinci yapma yeteneğin varmış hadi bir dokunuş bekliyorumSen onu yap bende chesecake yapayım
Beni beni bihteriniCanım kimi isterse onu yaparım
Güya kankamsın hatta kız kardeşimsinSeni nasıl atlamışımNevreste duydum ki senin birinci yapma yeteneğin varmış hadi bir dokunuş bekliyorum
Sıranı bekle önce en kankalarımBeni beni bihterini
Kaç senedir kaç kere fasülye olmam gerekiyordu oysakiGüya kankamsın hatta kız kardeşimsinSeni nasıl atlamışım
Senin en kankan kimSıranı bekle önce en kankalarım
Tamam bekleKaç senedir kaç kere fasülye olmam gerekiyordu oysaki
Bana bir el at nevoşum hadii
Bende bilmiyorumSenin en kankan kim
HeyooTamam bekle
Ama onlar biliyorBende bilmiyorum
Yap tabi durduğun kabahatSen onu yap bende chesecake yapayım
Sen dur, Nevoş beni 1. Yapacak hem de yarışmaya bile katılmadan hahjajahajNevreste duydum ki senin birinci yapma yeteneğin varmış hadi bir dokunuş bekliyorum
Ah aşkom, gözlerim açık gitmez bari ,yap yap