Eşim gündüzde, çocuklar ya kursta ya okuldaSenden ne zaman geliyor
Allah kolaylık versin nevoşum. Ne zaman müsait olursan o vakit yaparsınEşim gündüzde, çocuklar ya kursta ya okuldaOndan bir türlü yapamadım. Eşim izin alacak belki o zaman
Ben yarın yapmayı planlıyorum canom
PekiiiiiiiiiiiiiiBen yarın yapmayı planlıyorum canomeğer dolapta dinlendirmeyi düşünursem ertesi gün sunum yaparım yada yarın biraz bekletip sunum yaparım diyorum
Aynen canım daha zaman varAllah kolaylık versin nevoşum. Ne zaman müsait olursan o vakit yaparsındaha kaç gün var
Valla onu bende bilmiyorum kafadan uydurdumPekiiiiiiiiiiiiii
Dolapta niye o kadar çok dinlenmesi gerekiyor
Çok mu yorgun kendisi
Bekletme hemen yapBen yarın yapmayı planlıyorum canomeğer dolapta dinlendirmeyi düşünursem ertesi gün sunum yaparım yada yarın biraz bekletip sunum yaparım diyorum
Valla onu bende bilmiyorum kafadan uydurdumbelki daha iyi tutar dağılmaz diye
Valla çok korkunçlu canomTehlikeli sularda mı yüzüyorsun
Tutar inşallah ne diyelim
Umarım yaparım canom bayağı korkuyorum çünküama sen yaparsın bence
Rabbim kolaylık versin işin rast gitsin inşallah canım benimUmarım yaparım canom bayağı korkuyorum çünkübeklemeyin sebebi ondandı zaten
Amiinnn canım nevosum, sen biliyorsun sebebiniRabbim kolaylık versin işin rast gitsin inşallah canım benim
Hepimizin tariflerini riskleri var. Bence panik yapma nasip artık
İnşallah canım benimAmiinnn canım nevosum, sen biliyorsun sebebiniinş batirmadan altından kalkarım şu işin
Ay yazmış çıkmışım kız durmayıncaSor canım
Canım yıllardır koyuyorum hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Cidden patlıcan acı olabilir miAy yazmış çıkmışım kız durmayınca
Abla şimdi buzluğa yazın karnıyarık için patlıcan koyduk kıymasını falan da 2 senedir zehir gibi acı oluyor neden olabilir acaba? 2 senedir de patlıcanın kendisi acı olamaz heralde diye düşündük bi bilgin var mı acaba bu konuda
Ay 2 sene öyle olunca dedim heralde değildirCanım yıllardır koyuyorum hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Cidden patlıcan acı olabilir mi