- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Aaa ben erkek sanıyordum prensese maşallah o halde. Kızlar erkeklere göre daha konuşkan oluyorÇok sağol mavişim,paşa değil bizimki prenses teyzesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben erkek sanıyordum prensese maşallah o halde. Kızlar erkeklere göre daha konuşkan oluyorÇok sağol mavişim,paşa değil bizimki prenses teyzesi.
Sen orda mısın abla? Bende tv den seyrediyorumSaraçhane yıkılıyor şu anda acayip kalabalık var.
Yok değil tam bir cadı prenses çenesi susmuyor hiç çok konuşuyor,öğretmenide sınıf başkanı seçmiş kendilerini daha kreşe gidiyor bunlarAaa ben erkek sanıyordum prensese maşallah o halde. Kızlar erkeklere göre daha konuşkan oluyor
Yok değilim tv'den gördüm acayip yoğunorası.Sen orda mısın abla? Bende tv den seyrediyorum
Çok geçmiş olsun. Sağlıcakla büyüsün paşa
Bende iyiyim şükür
Oyyy maşallah bide çok meraklı oluyorlarYok değil tam bir cadı prenses çenesi susmuyor hiç çok konuşuyor,öğretmenide sınıf başkanı seçmiş kendilerini daha kreşe gidiyor bunlar
Herşeyi biliyor,oyuncakcıda boyu kadar tüfeği gösterdi bana alalım mı diye,yok kızım onlar erkekler için dedim ama oyanırım dedi o zaman alalım babanı kovalrsın evin içinde dedim nasıl gülüyor varya.Sen git babasına anlat ananem böyle dedi demiş yok kızım ananen söylemez onu diyince yok valla söyledim dedim .Bişey konuşmaya glmiyor bununla yayıyor hwerkse hınzırOyyy maşallah bide çok meraklı oluyorlar
Tarif geliyor
Evdeki hastalar iyileşsin nevoşum bu hafta kızlar hiç gitmedi okula üstüne eşim oldu ben ayakta atlatmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun aşkomEvdeki hastalar iyileşsin nevoşum bu hafta kızlar hiç gitmedi okula üstüne eşim oldu ben ayakta atlatmaya çalışıyorum
Amin aşkom sağolasınGeçmiş olsun aşkom
Sor canımNevreste abliş sana bir şey sorcam
Hiç sanmıyorum
Bende sanmıyorum zatenHiç sanmıyorum
Cumartesi inşallah gelirBende sanmıyorum zaten
Senden ne zaman geliyorCumartesi inşallah gelir