Sağ ol aşkomHoşgeldin aşkom
JennommMavişim
Aynen yaa hiç bitmiyorO fasıl hiç bitmiyor
Ne yemek yapacaksın
Selam ablaSelamın hello gençlerr
Selamlar mavişimSelam abla
Aldın mı kalıpJennommnasılsın
Aynen yaa hiç bitmiyor
Sebzeli tavuklu çorba ve kasnakta mantı
Nasılsın ablacım bayadır yoktun
Selamlar mavişim
Evet geçen yıl şoktan almıştım. Büyük kolaylık. Bazen fazla yapıp dondurucuya atıyorum. Patatesli kıymalı hepsi güzel oluyorAldın mı kalıpEllerine sağlık canım o çok pratik ya
İyiyim sağaol mavişim kızımın yanındaydım oraya gittim,hatta sayfayada yazdım herhalde gidecem diye.Nasılsın ablacım bayadır yoktun
İyi yaptın abla. Özlem gidermişsinizdirİyiyim sağaol mavişim kızımın yanındaydım oraya gittim,hatta sayfayada yazdım herhalde gidecem diye.
Ellerine sağlık canımEvet geçen yıl şoktan almıştım. Büyük kolaylık. Bazen fazla yapıp dondurucuya atıyorum. Patatesli kıymalı hepsi güzel oluyor
Sağol nevoşumEllerine sağlık canım
Aynen ufaklık hastalanmıştıikızımın iş gezisi vardı diğer tarafta hastaydı ben gittim yanına 6 gün filan kalıp döndüm.İyi yaptın abla. Özlem gidermişsinizdir
Torun nasıl, büyümüştür
Gözden kaçırmış olabilirim
İyiyim canım, sen nasılsın?Jennommnasılsın
Aynen yaa hiç bitmiyor
Sebzeli tavuklu çorba ve kasnakta mantı
Çok geçmiş olsun. Sağlıcakla büyüsün paşaAynen ufaklık hastalanmıştıikızımın iş gezisi vardı diğer tarafta hastaydı ben gittim yanına 6 gün filan kalıp döndüm.
Büyüdü sorma çok fena hiç susmuyor zaten sürekli bidi bıdı halinde.
Olsun mavişim önemli değil gözden kaçırabiliyoruz arada.
Bende iyiyim şükürİyiyim canım, sen nasılsın?
Çok sağol mavişim,paşa değil bizimki prenses teyzesi.Çok geçmiş olsun. Sağlıcakla büyüsün paşa
Bende iyiyim şükür