Çokta güzel yaparsınızBende çok severim ya antepte çok yaparız bilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokta güzel yaparsınızBende çok severim ya antepte çok yaparız bilirsin
Bizim apartmanda köfte günü yaparız hepte bana yoğurturlar köfteyi ben severim yemekle uğraşmayı keşke aşçı olsaydım diyorum gittim maliye okudum ne varsa maliye de geldim katiplik yapıyorum hayata bakÇokta güzel yaparsınız
Afiyet olsun canım o aradaki katlar neyli çok güzel görünüyor
Eminim şahane oluyordurBizim apartmanda köfte günü yaparız hepte bana yoğurturlar köfteyi ben severim yemekle uğraşmayı keşke aşçı olsaydım diyorum gittim maliye okudum ne varsa maliye de geldim katiplik yapıyorum hayata bak
Sağol canımAfiyet olsun canım o aradaki katlar neyli çok güzel görünüyor
Şu düğün yapılsın kurslara gidicem inşallah açıktanda okuyamaya çalışacağımEminim şahane oluyordur
Canım açıköğretim aşçılık okusana
Bal kabağı tatlısını sevmiyorum ama böyle nasıl oldu acaba beğendin mi tadınıSağol canım
Bal kabağı canımAz şekerle pişirip püre yaptık.
Diğeri şekersiz muhallebi
Hafif olsun diye böyle denedik
İnşaallah canımŞu düğün yapılsın kurslara gidicem inşallah açıktanda okuyamaya çalışacağım
Ben bilmem yağlı mağlı bana göre ÇiğköfteO yağlı köfte
Oooo afiyet olsun
Bal kabağını tahinli cevizli seviyorum.Bal kabağı tatlısını sevmiyorum ama böyle nasıl oldu acaba beğendin mi tadını
Yesen Anteplilerin elinden bilirsinBen bilmem yağlı mağlı bana göre Çiğköfte
Oooo afiyet olsun
Afiyet olsunOo herkes bi şey atmış bende yeşilçayımı atayım, bazlama hamurumda mayalansın yapınca onu atıyım bi de kıskandımEki Görüntüle 2816550
En kısa zamanda denerimBal kabağını tahinli cevizli seviyorum.
Ama eskiden pek sevmezdim
Bu farklı canım muhallebi yakıştı
Aslında bisküvi falanda konuluyor.Ama biz hafif olsun istedik
Kek yedim, kalkıp muhallebi yapAsım var şu anYesen Anteplilerin elinden bilirsin
Sağol canım Bayağıdır tatlı yemedim bir acayip geliyor.
Bana bir zaman gider
Sağol abla size de afiyet olsun yapıyım da atcamAfiyet olsun
At bakalım
Eşimin 3. porsiyon Bana çokKek yedim, kalkıp muhallebi yapAsım var şu an
Ben onu yaptım benimde kek yapasım geldi sizde kekleri görünceKek yedim, kalkıp muhallebi yapAsım var şu an
Bende sabah kahvaltıya yaptımBuzluğa attım birazda dolapta iyi oluyorSağol abla size de afiyet olsun yapıyım da atcam