Bıyıklı nasıl alt edildi
Yaa ben kaçırdım atın bana varsa belge
Ahahah açtığı konular mevcut ama sayfa SS'si yokBıyıklı nasıl alt edildi
Gereksiz samimiyet kurmak iyi olmuyor işte,ya ne bileyim,hiç aklıma gelmediBeni niye ayıktırmadınız kız bana eşi ile tanımasını falan yazmıştı özelden
Havalarda 1500
Hani atın konusunu neyimAhahah açtığı konular mevcut ama sayfa SS'si yok
Havalarda 1500
Hani atın konusunu neyim
Kız kazen onun sayfasına bişey yazmış heral yorumlarda gördüm konuşurken siz. Ne yazmış onu merak ettim
En son biri soru sordu,avukatım diyordu bu çünkü,trip yaptı,tepki gördü,gittiHavalarda 1500
Hani atın konusunu neyim
Kız kazen onun sayfasına bişey yazmış heral yorumlarda gördüm konuşurken siz. Ne yazmış onu merak ettim
Ben bazen o hissiyatı alıyorum biliyormusun ama konduramiyorum ama çok muhabbete de girmiyorum zaten sonra çıkıyor bı pukGereksiz samimiyet kurmak iyi olmuyor işte,ya ne bileyim,hiç aklıma gelmedi
Aynen canısı,hiç sasmazBen bazen o hissiyatı alıyorum biliyormusun ama konduramiyorum ama çok muhabbete de girmiyorum zaten sonra çıkıyor bı puk
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Hani sen tarif almamıştınSinmedi yadur cidden yeniden yapmaya çalışcam abla yaparsam sana gönderirim düzenlersin
Evet ya bi orda net hakkatenorda normal kameradaydı ondan net çıkmış
Allah iyilik versin canım benim şükür bende iyiyimÇok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?
Yok yok ben yaşlandım eski heyecanım yok olaylara gelNekadar çok konu açmış güzel güzelde yazmış bir kadın edası ilenoktalama virgül herşey yerinde birde nalet gele pislukkk
Hep iyi ol evvosssAllah iyilik versin canım benim şükür bende iyiyim
Harbi senden nnasil kaçtı kuzumYok yok ben yaşlandım eski heyecanım yok olaylara gel
Ah keleş ablam benden genç burda olaydıda göreydin